en en | ro ro

In Camera Comunelor de o parte sta partidul de guvernamant, vizavi de el (opposite) sta partidul alternativ, opposite partner, pe romaneste opozitie, partener intr-o disputa. Daca echipele in disputa politica se comporta sportiv, intrecerea este cu fair-play.

Daca in echipe sunt si persoane legate de grupuri infractionale, disputa se transforma in lupta, pe viata si pe moarte. «Ne iau painea de la gura. Ne baga mana in buzunar.»

Acestia vor incerca sa joace murdar, corupand, mintind, santajand, trisand.

PSD a facut o campanie electorala murdara la propriu si la figurat, bazata pe minciuni si dezinformare. Cu santajul preotilor simpli, amenintati ca sotiile le vor fi date afara, daca ei nu intervin direct in favoarea candidatului PSD. Unii au cedat.

Campania electorală în care institutiile statului din subordinea unui candidat, isi declară sprijinul pentru el, nu e campanie, incearca sa fie linsaj mediatizat. De fapt eram chemati să alegem între bun simt si mitocănie.

Mi-a placut replica lui KW.I : «Decât să fiu mârlan, mai bine pierd.»

N-a fost usor. Analisti de mucava au dat cu mucii de pamant : «Slab neamtul, nu le are.» Nu-i barbat (sa-l faca albie de porci). Ne plac mitocanii fara realizari ?

http://adevarul.ro/news/politica/psd-trebuie-sa-l-execute-urgent-ponta-1_546927920d133766a8f0e7be/index.html

Preferam licheaua neaosa, cu o echipa de infractori in spate ?

Propaganda mincinoasa a avut efectul contrar. Si batjocorirea romanilor de peste granite. Conform Bec, neamtul a luat peste 1 milion de voturi mai mult decat "iresponsabilul obraznic".

http://www.romaniacurata.ro/iohannis-spargatorul-de-mituri-top-10/


Published on November 17, 2014. 5373 views. 1 comment
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   » May 2023  (0)
   » April 2023  (0)
   » March 2023  (0)
   » February 2023  (0)
   » January 2023  (0)
   » December 2022  (0)
   » view full archives

rss