en en | ro ro

Nu are nici-o importanta, atat timp cat este autentica si originala, interesanta si deosebita.

Cum se face arta ? Cu aparatul fotografic sau cu P-shop ?
Nici cu unul nici cu altul. Cu idei noi, creative, care te duc mai departe si iti permit sa ii transmiti emotia resimtita si privitorului.

Am fost sambata la Brasov, in juriul Salonului "Cupa Romaniei". Mi-a facut placere sa il revad pe Mihai Moiceanu. Dl.Toth de la Oradea mi-a facut o impresie foarte buna, un tip entuziast, foarte bun organizator, desi competitia a fost anuntata prea tarziu. 90% dintre poze erau din Oradea, Tg-Mures si Brasov, cu foarte putine poze din "Regat".

Au revenit 2-3 premii de persoana din lipsa de concurenta. La anul, lucrurile vor evolua. S-a remarcat Ildiko Baranyi, Tg.Mures, 8 intrari din 8 si 3 premii, cu cea mai buna fotografie. Puteti regasi imaginile ei aici :

http://photo.net/photodb/member-photos?user_id=4065679

Au fost premiate : 3 din grupa toamna, 5 din carbunarii si 9 din single.


Si 2 reflexii : Fotografiile au fost privite doar pe fata ! Numai la redactarea pieselor scrise, au fost intoarse si pe dos.
Nu suport excese de prezentare, iar Mihai Moiceanu este si mai "rau" in chestiune. In 2009 va fi cooptat in juriu Radu Sigheti, Reuters. Incat cei care abuzeaza de Pshp sunt asigurati : ca vor avea din ce in ce mai slabe sperante.

Au primit totusi 3 mentiuni, dar sansele le-ar putea deveni nule in viitor. Doar daca apare un capitol de transformare a realitatii, vor ramane astfel de imagini.

Published on November 13, 2008. 3408 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   October 2020  (0)
   September 2020  (0)
   August 2020  (0)
   July 2020  (0)
   June 2020  (0)
   May 2020  (0)
   » view full archives

rss