en en | ro ro

Am fost la politie, sa dau cu subsemnatul. Mi-a facut plangere penala d-na A. Petrescu. Am jignit-o grav. Am Kalomniat-o : Am scris ca Casa Poporului a fost facuta pe gustul lui Nicolae Ceausescu. Ce minciuna, scrie doamna, Totul e pe gustul ei, zice.
Nu si-a dat sema ca ii faceam un compliment ! Ce sa-i zici. Adica Ceausescu se opunea si ea nimic. A batut din picior si a facut cum vroia ea !
Chiar daca nu-i adevarata nici-o iota din ce spune, asa ii suna dumneaei mai bine.

Am avut si ceva alergatura. Dar ziua de vineri a fost o apoteoza.
Mai intai a fost vizita interesanta la BNR. La plecarea de la Banca Nationala, BC spune : De ce nu vii la rugby ? A inceput Turneul Natiunilor.

Si m-am dus. Organizarea, ca la noi. IRB Nations e pe Arcul de triumf. Vineri, pe stadionul de atletism, fost Tineretului, la 150m urma concertul Eric Clapton !
Fostii militieni care ii conduc pe politisti au decis interzicerea. M-am invartit 20 minute sa parchez. Era loc, dar interzis. Infine, am gasit un loc pe trotuarul lat, intre 2 intrari de garaje.

Am intrat pe stadion. Organizatorii erau ascunsi la umbra, am primit ecuson in 20 minute. Rugby e un sport spectaculos, greu de fotografiat. Jucatorii ataca pe latimea terenului si schimba neasteptat directia Tribunele erau goale. Asta nu iese bine in poze. Ma duc pe latura est. Meciurile erau programate prea devreme. In plin soare, vis-a vis de tribuna mare, caldura era insuportabila. In meciul 2, Italia a batut surprinzator in final Argentina.

Incepe meciul 3 : Scotia tineret-Georgia. Dupa 10 minute ma gandesc : dupa opinia mea de batran fotograf, Scotia joaca mai bine, dar parca Georgienii sunt mai decisi. Sa vedem cum stau fizic primii : rezista pana la sfarsit sau nu ?
Dar la 25 minute era 13-0 pentru Scotia. Am ruginit ? Nu mai am simtul jocului ? Se juca pe contre, cu greseli greu de anticipat.

_DSC0424%20intrare%20meleu.jpg

_DSC0476%20prinsi%20imediat.jpg

Georgienii schimba la pauza 3 jucatori. Trec la conducere in urma unui eseu intre buturi. Se desprind la 6 puncte. In ultimul minut scotienii inscriu, dar nu il transforma ; Georgia a castigat, bucurie mare. Mai vizibili au fost de la georgieni : nr.15, nr.9, nr.8 - si 4, autorul eseului.
Nu am vazut primul meci, dezamagitor, jucat de romani, pierdut la final cu Namibia.

http://rugbyfactsandpeople.blogspot.com/2010/06/romania-s-specializat-pierde-meciul-in.html#comments

In lume sunt meciuri de rugby mult mai tari : Franta a incasat 42-17 de la Springbocks. Noua Zeelanda a cam maturat cu Irlanda, 66-28. Conduceau 38-0 in minutul 30. Iar Australia a batut Anglia cu 27-17, desi depasita pe gramada.
Urmeaza Argentina-Franta pe 26 iunie. Africa de sud-Italia pe 19 si 23 iunie. Si Noua Zeelanda-Africa de sud pe 10 iulie.

Cand sa plec, am alta Surpriza. Un Tuareg de Calarasi, aproape lipit, perpendicular in fata si un Mertzan, Br, perpendicular in spate. Politia a cedat. Am plecat cu autobuzul acasa.

Published on June 14, 2010. 5331 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2023  (0)
   August 2023  (0)
   July 2023  (0)
   June 2023  (0)
   May 2023  (0)
   April 2023  (0)
   » view full archives

rss