en en | ro ro

Fiica prietenilor nostri s-a casatorit. Mirele este jumatate ungur si jumatate sarb.
O matusa a exclamat: Ce ghinion ! Un rationament prostesc.
Rafael este chiar un baiat deosebit. Si mai e si sincer indragostit de Ioana. Teama de strain (The Alien) este o prejudecata, datand din comuna primitiva. Ar fi fost cazul sa mai evoluam.

Eldrick Woods este unul din cei mai bine platiti sportivi din lume, supranumit Tiger, este numarul 1 mondial in golf.
http://www.biogs.com/famous/woodstiger.html
Putini stiu ca Tiger Woods este un metis atat de alambicat. Are sange irlandez, de negru, de coreean, de evreu si de piele rosie din Caraibe, cu origini din 4 continente. Este casatorit cu o suedeza. A castigat 60 milioane $ din premii cash, fara a socoti contractele de publicitate.
Woods este singurul jucator din istorie care a castigat titlu de U.S. Junior Amator si US Amator. De fapt, a castigat de 3 ori campionatele U.S. Junior Amateur in 1991, 1992 si 1993 si titlul U.S. Amateur in 1994, 1995 si 1996. Ca apoi sa castige si US Pro Tournament, tot de 3 ori.
Jucatori aii Olandei invincibile din anii 1988 si ai AC Milan, combinatii spectaculoase de olandezi, negri si indieni, Ruud Gullit si Frank Rijkard, alaturi de Van Basten, au oprit dramatic Steaua in finala CCE 1989. Amestecul caracterelor de la diferite popoare, poate da exemplare remarcabile, fizic, psihic si intelectual. Frank Rijkard este antrenorul celei mai titrate echipe de club a momentului : Barcelona. Americanii, australienii si brazilienii sunt printre cele mai metisate popoare. Si romanii sunt un popor amestecat, amplasat la rascrucea intrarii migratiilor in Europa.
Intoleranta este generatoarea rasismului. Ca sa o depasim, ar trebui sa fim deschisi la contacte inter-culturale. Sa descoperim, ca desi diferiti, suntem egali, sau echivalenti. Si ne completam.
Sa intelegem diferentele.
Experientele multi-etnice nu pot decat sa ne imbogateasca, cultural si spiritual. Si nu numai.
Si chinezilor le place mancarea italieneasca. Dupa cum americanii adora bucataria franceza.
Doar 2 tari ignora rasismul : Brazilia si Noua Zeelanda. Poate nu intamplator cele mai tari forte in Rugby sunt Noua Zeelanda, Australia si Africa de Sud. Iar Brazilia este cea mai tare la multe sporturi.
Dar sa lasam sportul, acestea sunt si tari in care te simti foarte bine; carnavalul de la Rio, etc.

Normal, fiica prietenilor nostri a preferat un domn mai sarb si ungur, fata de un mitocan roman.
A fost o sarbatoare foarte reusita, din seria nuntilor inainte de postul sfintei Marii.
Doar ca ne-au durut 2 zile talpile, dupa ce am tzupait multe ore.
Cu pozele am cam luat plasa. Nu am gasit filme peste 200 si flash nu prea support. Iar biserica, pe Plevnei, colt cu Stefan Furtuna, e cea mai intunecata vazuta vreodata de mine, in Bucuresti. La expunerea celebra 1,4-2 cu 1/4 secunde, multe poze au iesit cam miscate. Desi nu sunt chiar rele.

zambet Ioana.jpg

Ioana voal si Rafa.jpg

prostii cu voal.jpg

Amestecul de lumini, avand culori rosu, verde, oranj, albastru s-a dovedit dur. Pana si prietenul Dan mi-a zis. Nu mai suntem tineri si nu are rost sa ne chinuim. Hai sa trecem si noi pe digital.
Are multe avantaje in asemenea situatii. Trecem si din comoditate sau lene. Si Nu pe Canon.

Published on August 02, 2006. 7327 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   December 2023  (0)
   November 2023  (0)
   October 2023  (0)
   September 2023  (0)
   August 2023  (0)
   July 2023  (0)
   » view full archives

rss