en en | ro ro

Revista PhotoMagazine apare in conditii remarcabile, hartie buna, tipar de lux ; cate-odata are si articole cu fotografii interesante. Dar la noi nu toate lucrurile sunt chiar ce par a fi. Un cunoscut mi-a atras atentia in repetate randuri asupra lor. Textele par sterse, gri, ca personalitatea si priceperea celor din echipa. M-am uitat de curiozitate la Expeditia Sony Alpha :

http://www.photomagazine.ro/revista.php?categ=alpha

Incep sa ma uit la Making of ; toate pozele erau anapoda. Sau am eu probleme la computer, de imi apar minuni in partea de jos a imaginilor, sau ei sunt baieti buni de tot ? Trimet un mail unui bun prieten, care raspunde :
Nu are nimic computerul tau. Pozele lor sunt busite !

Apasati pe ele, sa apara mari. Privite in continuare sunt simpatice. Revin si de 4 ori. La Making of 70% din poze sunt defecte. Mai ales in lumina de amurg. In rest procentul e mai mic, 40%. Acesti Asi nu se uita la rezultat ? Despre profesionalism, ce sa zic. Este sublim, cum zicea Caragiale. Desi pare absent. Doar St.Badulescu pare sa stie de ce a apasat pe declansator.
Mai pot retine poza 9, E.Moritz si 39, V.Mereutza.
Pacat, au intalnit lumini deosebite, in locuri speciale. Nu au facut mare lucru, din cate poti vedea bine. Am aflat totusi ca familia lui HW provine din Altzana si Hozman.

Published on March 15, 2007. 5162 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   February 2024  (0)
   January 2024  (0)
   December 2023  (0)
   November 2023  (0)
   October 2023  (0)
   September 2023  (0)
   » view full archives

rss