La nr.9 pe strada Smardan s-a deschis Grand Cafe Van Gogh.
D-l si d-na Van Schaik si-au deschis o afacere vis-a vis de Banca Nationala a Romaniei. Langa hotel Rembrandt, un alt nume de pictor olandez.

http://www.rembrandt.ro/


Iar olandezii avand afaceri cu nume de pictori sunt de formatie critici de arta ! Gusturile lor mai eclectice, cu alta formare, nu se potrivesc neaparat cu asa zisul high-life romanesc.

Am avut surpriza sa-mi propuna sa deschid o expozitie in sala lor de tezaur.
Cladirea in care e cafeneaua a fost o banca. In fosta casa de bani fac degustari de vinuri diverse. Isi doresc o atmosfera incitanta. Nu poti refuza o expozitie alaturi de van Gogh. Si de Alexandru Paul, cu casete luminoase si imagini pe duratrans, care se poarta. Cele expuse au ca tema relatiile tinerilor romani.
Expozitia, mai modesta, cu numai 14 mariri, va fi expusa 7 saptamani in Tezaur.

_DAP5926%20tezaur%20blog.jpg

Nu ma asteptam sa vad acolo un loc atat de aglomerat. La cafenea cativa asteptau sa se elibereze o masa. Si la tezaur, in vinoteca, era o atmosfera simpatica cu multi tineri. Am intalnit cu placere si cativa prieteni.

Iar am cotrobait prin lazile grele cu fotografiile pe panouri de aluminiu. Cred ca voi face pana la urma o mobila cu rafturi pe masura, sa fie toate pozele direct accesibile la cautat.


Published on February 25, 2010. 9585 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   February 2023  (0)
   January 2023  (0)
   December 2022  (0)
   November 2022  (0)
   October 2022  (1)
   September 2022  (0)
   » view full archives

rss