en en | ro ro

Cartea mea noua, album de fotografii, "La Biserica Icoanei” are 188 fotografii digitale color făcute între 2009 si 2018. Fac exceptie 2 fotografii pe film, datand din 1975. Imaginea de pe coperta este cea mai noua, din februarie 2020.
Cele 208 pagini de format A4 sunt dispuse pe 14 capitole. Alături de enoriași constant prezenti la slujbe, în fotografii apar si personalități ecleziastice care au onorat biserica Icoanei : Prea-fericitul Patriarh Daniel, Înalții Prelați Ciprian și Varsanufie, ps.Timotei, Varlaam Snagoveanul și Ieronim Sinaitul. 60 de fotografii sunt făcute in lumina existenta de la Liturghii, Înviere, Crăciun, Hram, și la procesiuni organizate de Biserica Icoanei, ziua și în amurg, la sarbatoarea Duminica Ortodoxiei.
Initial, aceasta carte trebuia sa fie facuta la Editura “Cuvantul Vietii”, a Patriarniei. Acolo a fost doar amanata. Ulterior, au fost promisiuni din partea Administratiei locale.  Banii prevazuti si aprobati in acest scop au disparut in 2 ani consecutivi.Nu m-am putut abtine si am tiparit-o pe banii mei. Cartea arata foarte bine.

Si poate fi achiziționată de la biserica Icoanei, sau direct de la autor.
Costul unui exemplar este de 65 lei.
Pentru provincie, costul este 90 lei, suma care include cartea si transportul. La solicitare directa, cu transmiterea numelui și adresei (inclusiv e-mail), cartea va fi expediată prin Fan Courrier cu autograf personalizat semnat de autor - si cu plata ramburs.
Pentru alte informații, vă rog să ma contactați.


Published on March 09, 2020. 3941 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   July 2024  (0)
   June 2024  (0)
   May 2024  (0)
   April 2024  (0)
   March 2024  (0)
   February 2024  (0)
   » view full archives

rss