en en | ro ro

In 2011, la o conferinta de presa in Statele Unite, ziaristii l-au incoltit pe Basescu. Cum conduceti tara cu oameni lipsiti de calitate. (Nu aparusera guverne falite PSD.)
Pai, nu avem altii mai buni. Nu aveti ?
3 landuri germane cautau un specialist sa le ridice economia. Si l-au ales pe XY, roman, care a reusit. State americane cu probleme au apelat la acelasi specialist roman, cu succes. Si dvs. sustineti ca nu aveti pe cine pune ?
Base’ a ramas fara replica.

Revenit in tara, l-a chemat pe XY. Poate redresa economia in 12 luni, dar nimeni sa nu bage mana in bani publici. Propunerea a fost respinsa in forul de conducere PDL.
Cu 94% contra. Cum adica sa nu fure, doar pentru asta s-au ales.
XY a aparut si la TVR, dar numai dupa ora 0.45 noaptea. Intamplator il cunosteam. A fost invitat de un Grup “de influenta” pentru cunoastere reciproca, fosti generali de Securitate intre 73 si 85 ani. Care s-au prezentat concis: Noi Conducem Tara.
Vezi si analiza lui Thierry Walton, specialistul European nr.1 in domeniu.
Traim intr-o tara condusa de grupari de tip mafiot.
Toate mijloacele maedia au in spate personaje carora le zgrangane gradele pe sub camasa. Ziaristii sunt platiti sa faca materiale favorabile patronului. Candidatii cu sanse ai partidelor sunt recrutati mai ales dintre cei care pot fi santajati si manipulati.

Un sofer mucalit zicea: Tara asta a fost distrusa de PSD. Au profitat de vechile mecanisme pe care numai ei le cunoasteau, ca sa conduca, dar mai ales ca sa devalizeze tot. Dar intotdeauna in complicitate cu PNL sau cu PDL. Asa este !

Idea conferintei BBC era:
Daca nu va convine cum merg lucrurile in tara, trebuie sa va implicati. Sa faceti ceva Fiecare dintre voi. Daca va implicati toti, lucrurile se vor schimba pana la urma.

Cum scapam de gruparea infractionala ? Raspunsul este clar.
Trebuie sa ii votam cu acei care sunt calomniati sistematic de canalele vuvuzele. Generalii sunt bine informati. Stiu ei cine le poate pereclita pozitia favorizata. “Dusmanii” lor pot fi salvatorii nostrii. Pentruca ei nu fac parte din Omerta.
Nici acestia nu sunt perfecti. Dar in parte sunt bine intentionati.
Cei care nu voteaza, isi lasa votul sa fie redistribuit la partidul din frunte /PSD, etc.


Published on April 25, 2019. 8379 views. 2 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   October 2021  (0)
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (1)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   » view full archives

rss