en en | ro ro

Acest lucru ne intereseaza mai mult decat rezultatul la o consultare populara cu date foarte tulburi. Sa zicem ca va pleca „marinarul /chiorul”. Cine va conduce tara? In ce directie? Cum ne vor vedea tarile europene de varf? Asta m-ar interesa sa aflu.

http://ro.stiri.yahoo.com/frankfurter-allgemeine-zeitung-%C3%AEn-termeni-duri-despre-victor-071439803.html

Dar investitorii straini, mai ales medii, fara care suntem lipsiti de aparare in fata crizei? Ce se vede acum? Economia este in cadere vizibila; nimeni nu se ocupa de ea. Echipa Usl are alte prioritati. Stressata de perspectiva neatingerii cvorului la referendum, e dispusa la orice, inclusiv la conventii anticonstitutionale. In ultimele zile, in oras apar sute de panouri cu publicitate negativa. Multe sunt enorme, desi au „rost” doar cateva zile.

Cine le plateste? Noi, de buna seama.

„Vreau demiterea, mi-a inselat increderea”. Stiti cumva politician roman cu promisiuni respectate? „Rade ciob de oala sparta”, zice o vorba romaneasca. As merge pe mana d-lui Plesu.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12884742-andrei-plesu-nu-merg-referendum-nu-vad-niciun-motiv-inlocuiesc-berbec-doua-gaste.htm

Rezultatul din 29 nu mi se pare o prioritate pentru tara. Pentru Ei, da!

Cine profita de cheltuielile de zeci de milioane? Are rost sa le dam crezare? Ca nu i-am mai prins cu minciuna de mult – de cateva minute.


Published on July 28, 2012. 4071 views. 1 comment

Add comment
*
*
*
the fields marked with (*) are compulsory
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   » February 2020  (0)
   » January 2020  (0)
   » December 2019  (0)
   » November 2019  (0)
   » October 2019  (0)
   » September 2019  (0)
   » view full archives

rss