en en | ro ro

Fost profesor de istorie-filozofie si bun de gura, Crin Antonescu a devenit presedinte interimar, ajungand in pozitia de presedintele Senatului dupa actiuni pseudoconstitutionale. Meritele ca si prezenta sa rara in Parlament sunt notorii.

Controlata de securitate, firma Crescent, prin care se scoteau bani din tara inainte de 1989, era condusa de D-l D.Voiculescu. In 1990 experti straini angajati de Guvern au propus arestarea lui pentru recuperarea fondurilor. Dar investigarea a fost oprita...

http://www.ziare.com/dan-voiculescu/biografie#Activitate_profesionala

Are nenumarate procese de frauda si coruptie. Si-a dat demisia din Senat, sa nu mai fie judecat la Curtea Suprema, speriat de condamnarea fostului Prim-ministru Nastase.

Iar actualul Prim-ministru, fost procuror, secretar de stat in vremea guvernului Nastase, cum se comporta? Iata o descriere a d-lui Victor Ponta.

http://www.contributors.ro/reactie-rapida/ponta-victor-viorel-abuz-sfidare-%C8%99i-uzurpare-a-statului-de-drept/

Cu plagiatul, nu am comentarii. Interesant, toate comisiile intrunite au luat decizii “in unanimitate”. 3 cu Da! (a plagiat) si una cu nu – Comisia de Etica a Ministerului. Ceva este putred in Romania. Sunt mai credibili rectori din Bucuresti si revista Nature, revista reputata de stiinta si educatie

http://www.nature.com/news/romanian-prime-minister-accused-of-plagiarism-1.10845

decat functionari, sustinuti de invatacei de provincie, carora cine stie ce li s-a promis. Ori de cate ori il vad pe dl.Ponta despre plagiat, ne anunta o alta crima facuta de Basescu.

Cred ca dl.Basescu e de vina de tot. Din cauza lui a lucrat Voiculescu cu securitatea, iar dupa 1989 a furat cat a putut. Tot el e de vina de chiulul d-lui Antonescu. Din cauza lui a plagiat Ponta - si a mintit mereu. As fi de acord sa plece Traian Basescu. Dar cine sa vina in locul lui? Crin, cel isteric? Nu doresc sa legitimez asa ceva.

In 2007, cei 322 socoteau lipsa cvorumului la referendum dovada oportunitatii inlaturarii presedintelui. Atunci el chema oamenii la vot, acum sunt chemati de Usl. Nu precupetesc cheltuieli publice din banii nostri, cu publicitate negativa peste tot.

Nu imi place Traian Basescu. Nu mai am incredere in el. Dar in aceasta troica si mai putin. Desi o fi dorita de multi, suspendarea presedintelui apare ca inscenare nelegitima. In acest moment rezistenta pare calea demna. Nu merg sa votez pe 29. Daca 50%+1 vin si il inlatura, foarte bine. Daca vin pe la 35%, e de banuit ca restul de 65% nu vor nici ei sa legitimeze actiunea USL.

Pana aici am scris in ton elegant. Unele decizii USL dovedesc ca nu se vor opri aici. Se tem sa nu reuseasca. Desi au oroare de voturile in diaspora, unde nu iau 25%, au dublat numarul de centre, sa faca cvorum. Referendumul are loc intre orele 6 si 23, iar fiecare partid are un unic reprezentant in comisia de vot. Ati mai auzit asa ceva? Asta miroase a dorinta de fraude, mai mici sau chiar mari. Vor sa puna botnita la toate institutiile, cu justitia in frunte. Sa nu se mai lege nimeni de Alesi. Sa faca tot ce vor ei. O fi bine ?

Iata o parere europeana autorizata:

http://www.adevarul.ro/actualitate/Editorialul_nostru_si-a_atins_tinta_0_742126124.html

In 2 luni de cand Usl isi arata tuturor "muschii", leul s-a depreciat exact cat in cei 3 ani anteriori, pe criza. Unde o sa ajungem? Va trebui sa ne gandim serios cum votam in noiembrie.


Published on July 21, 2012. 3917 views. 2 comments

Add comment
*
*
*
the fields marked with (*) are compulsory
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   February 2020  (0)
   January 2020  (0)
   December 2019  (0)
   November 2019  (0)
   October 2019  (0)
   September 2019  (0)
   » view full archives

rss