en en | ro ro

De multe ori aparentele inseala. Prima lectie din PR se refera la Credibilitate.
Cum ne informam ? Unele media se ocupa cu intoxicare in interes propriu. Un ziar zice ca a fost verde, dar fratele /varul tau a fost de fata si iti spune ca era rosu. Oare pe cine vei crede ?
Am prieteni care nu mai citesc ziare, nu asculta stiri la TV, multe rastalmacite dupa interesele patronilor. Un prieten citeste doar stirile date de Agentiile externe. Suna cu totul altfel.

Avem o clasa politica alcatuita din oameni de proasta calitate, prea multi proveniti din fii, gineri de activisti si securisti. Si-au impartit bunuri publice si se comporta ca fiarele de prada.
Pentru ca acolo, in sfera puterii, rezista doar pradatori fara scupule. Si nu poti cere unei hiene care isi sfasie victima, sa fie si domn /sau doamna.

http://evz.ro/articole/detalii-articol/808744/RODICA-CULCER-Internationala-coruptilor/

Eludarea sistematica a judecarii dovezilor de coruptie face ca demnitari patati sa para credibili. Minciuna, intentionata sau prin omisiune, este o arma foarte eficace. Unii asa zisi politicieni isi arata lipsa de caracter direct pe platou. Calitatea proasta a celor cu telecomanda, amatori de balacareala, ii sustine. Trebuiau indepartati ca indezirabili, dar fac rating si sunt cautati.
Nu inteleg ce resort launtric le provoaca unora admiratia pentru mincinosi si hoti. Poate doar frica animalica de necunoscut si ideea puerila ca hotul dovedit este oarecum satul si votabil.

Din nefericire si in fotografie sunt reputatii construite pe impostura si mai ales relatii personale.
Sa analizam putin resortul care ne face sa fotografiem. Impulsul initial este de a inregistra ce ne emotioneaza. Frumosul si deosebitul sunt primele candidate. Contrastul si alternanta vin in pozitia secunda. De regula, este evitata partea care ne displace a lumii.
Intr-adevar, sa fotografiezi cu obstinatie aspecte negative te avanseaza vanator de gunoaie. Dar unele lucruri negative se vor schimba. Fotografierea celor care dispar e cea mai buna cale de a arata progresul si de a da un suport memoriei colective. Reclame enorme pe monumente, cabluri in fascicole de sute, pe stalpii din centru vor dispare repede sau in cativa ani.

Orice fotograf peste un anumit nivel ar trebui sa aiba proiecte personale. Sa urmareasca acele lucruri care il intereseaza sincer. Fie ele intamplari la meciuri de fotbal, masini, motociclete in oras, fete, etc. Ce se intampla cu scoala tatii, ar putea fi demolata pentru specula imobiliara ?
Sau de ce nu cu Moara lui Assan. Cu cat este mai usor de urmarit si mai modest, dar si real interesant pentru autor, cu atat sansa de reusita a proiectului creste.

Iata premiul dat pentru informatie interna, in presa USA :
http://www.dallasnews.com/s/dws/photography/2007/bottomline/

Published on June 20, 2008. 5858 views. 0 comments
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   » March 2025  (0)
   » February 2025  (0)
   » January 2025  (0)
   » December 2024  (0)
   » November 2024  (0)
   » October 2024  (0)
   » view full archives

rss