en en | ro ro

Suntem membri cu drepturi depline in UE. Mai se integreaza unii grabiti in Europa, care cu mistria, care cu carute cu coviltir. Dar avem o tara putin diferita de celelalte. Care n-are 2 viteze de dezvoltare, ci mai multe. Cei care lucreaza in software sunt deja in secolul 21.

Maedia si justitia au oameni din secolul 20, cu metehne de procuror comunist, la ordin. Top 100 averi provin din secolul 19, cu apucaturi de capitalism salbatic, atot-distrugator. Si invatamantul a ramas pe acolo. Avem politicieni de secolul 18, cu metehne fanariote.

Romania profunda are obiceiuri si infrastructura din Evul Mediu. Din pacate si familia mi s-a reintors acolo. Casa are 85 de ani si schimbam conductele de canalizare. Credeti-ma, nu e deloc simpatic dupa 2 zile fara apa, in iulie. Si mai avem 3 !

Daca faci 5km, stanga-dreapta fata de drumuri europene, dai de tara veche, unde oamenii abandonati de conducatori traiesc fara canalizare si fara bani.
Cu apa, se descurca cum pot. Cand da Dumnezeu prea multa, apare si cate un politician, cu cizme sau balerini albi, sa manance si el o fasole. Din pacate nu e o gluma.

Iar copii unor prieteni, studenti mari, sunt la Adam-Clisi si la situri de cultura Gumelnita. Readuc la viata istoria antica si comuna primitiva, din neolitic.

Pai ce va ziceam. Traim in tara tuturor posibilitatilor.
Iar pozarii fac HDR cu peisaje si nu vad nimic in jur.

Published on August 04, 2008. 5130 views. 0 comments
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   » April 2024  (0)
   » March 2024  (0)
   » February 2024  (0)
   » January 2024  (0)
   » December 2023  (0)
   » November 2023  (0)
   » view full archives

rss