en en | ro ro

Numai o saptamana dupa Perpignan, plecam iar pe meleaguri europene. Dar activitatile mele fotografice din aceasta saptamana au fost sustinute pentru un domn in varsta.

Dl.regizor Cristian Mungiu isi lanseaza pe 24 sept-7 oct, filmul "Amintiri din Epoca de Aur", la cinema Studio, fosta cinemateca, vizavi de OTV. Am avut noi contacte si in primavara. Mi-a facut cateva propuneri de colaborare, pe care le-am refuzat.

A revenit si mi-a cerut sa fac acum o expozitie in foyer, pe banii lui. Cu Amintirile Mele, cat de cat conjugate cu ale lui, care vor ramane acolo cat timp este programat filmul. Va fi prima mea expozitie in lipsa. Am avut mai mult de lucru decat daca o montam eu.

Pe 5 octombrie vom fi inapoi. Voi muta expozitia la sala Dalles, proaspat renovata, cu unele fotografii niciodata prezentate si vernisajul programat pe vineri, 9 octombrie.

Si mai greu mi-a fost sa termin alte 68 fisiere pentru fotografiile din cartea cea noua, care va apare probabil in noiembrie. Am izbutit de-abia in ultima clipa. La buna vedere.

Published on September 14, 2009. 3428 views. 0 comments

Add comment
*
*
*
the fields marked with (*) are compulsory
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   July 2020  (0)
   June 2020  (0)
   May 2020  (0)
   April 2020  (2)
   March 2020  (3)
   February 2020  (1)
   » view full archives

rss