en en | ro ro

Cu dusmanii, ma descurc si singur. Ma refeream la infruntari de mentalitati, nu la altceva mai grav. Si eu am multe defecte, ce-i drept. Mai intai, am pareri diferite de ale majoritatii. Asta e grav. In anumite domenii, grav, ma descurc bine. Nu-mi tin parerile doar pentru mine, asta e cel mai grav. Oi fi un batranel cam acru.

Sunt rau de gura, mai ales in scris. Am reusit sa imi indepartez cativa prieteni. Nu inca pe cei mai buni. Un mai nou prieten semi-anonim, imi reproseaza ca scriu despre ca ma intereseaza pe mine. Mai bine scriam numai despre ce il intereseaza pe el ! Vechiul meu prieten Hanu este suparat pe mine, nici nu stiu de ce. Un tanar prieten nu mai imi vorbeste, dupa ce am scris vitriolat, intr-o disputa aprinsa despre maestria in kitch.
Sunt prea slobod in exprimari, poate. Si cand 2 iti spun ca esti beat, du-te de te culca. Partea proasta e ca nu pot inca sa imi permit. Am prea multe de terminat, acum materialul final pentru catalogul expozitiei. Corect ar fi, de fapt, sa zic : Ajuta-Ma Doamne, sa nu o iau pe aratura.

Dar sa revenim. Cu ocazia articolului din Photo Magazine, amicul Ufo a remarcat ca poza mea e veche ; avea dreptate. Ieri, prietenul D.D. ma cheama sa imi arate poze cu Farmecul Discret al Bucurestiului. M-am dus. Majoritatea erau reusite, interesante. Cateva, pe gustul coautorului, mai putin. Cum barfeam, ce idee ii vine ? Sa-ti fac niste poze, zice, uite ce lumina e. Sa stie si lumea ca votezi cu Base.
Aveam un tricou cu dungi, usor asemanator cu cele de marinar. Bine, fa-mi.
Da-mi aparatul tau, al meu (identic) e la M.
Incepe circul. Aparatul Tau e setat aiurea. Nu e pe Single !
Prietenul meu are mare sensibilitate la lumina si expresia fetei, dar este nehotarat si incet. Declanseaza odata la minut, si cu aparat pe trepied. La primele 6 declansari, clipeam in 5. Vana momentele cand eram imobil, desi insistam sa nu par intepenit. Lasa-ma sa vad si eu cum cade lumina. Nu te las, ca imi pui reflexe pe chelie ! Si asta e cochet.

L-am lasat doar pe el sa se exprime.
Pot, edes Ufo, sa imi expun poza prea veche, din 1 oct 2007?

AP%202007.jpg

Published on October 03, 2007. 3409 views. 0 comments

Add comment
*
*
*
the fields marked with (*) are compulsory
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   July 2020  (0)
   June 2020  (0)
   May 2020  (0)
   April 2020  (2)
   March 2020  (3)
   February 2020  (1)
   » view full archives

rss