en en | ro ro

Pentru al treilea an consecutiv, expozitia Fotografie de Jurnal revine in foaierul Teatrului National din Bucuresti, intre 5 si 22 decembrie 2006. Fotojurnalism de calitate, expozitia si albumul Fotografie de Jurnal 2006 prezinta oameni simpli dar personaje, locuri obisnuite dar istorie, intamplari banale, dar viata, si nu in ultimul rand, cadru, viata, dar si spectacol.
Taberele de sinistrati de la Spantov si Rast, traditii romanesti, competitii sportive, o operatie pe creier, fetite cu papusi, concerte, un santier naval, dans, Rosia Montana si Canada fara versus intre ele, o partida matinala de pescuit, tragedia unor mineri, maini ce se ridica, un tren personal.
Sunt fotografii care prezinta anul 2006. Asa cum l-au vazut Karina Knapek, Bogdan Iurascu, Christian Silva, Dan Marinescu, Gabi Boholt, Lucian Alecu, Marin Raica, Victor Stroe, cei opt fotoreporteri prezenti anul acesta in album si in expozitie. Vernisajul expozitiei Fotografie de Jurnal va avea loc marti, 5 decembrie, ora 18:30, in foaierul Teatrului National din Bucuresti.

Foto%40jurnalul.jpg

Prefata evenimentului este semnata de Marius Tuca. Nu ratati nici Editia de Colectie a Jurnalului National din 4 decembrie, dedicata fotografiei si fotografilor! De la fotograful din Cismigiu pana la cabina din statia de metrou, le regasiti istoria maine intr-un numar special de Colectie !

Jurnalul National, Ruxandra Predescu, Coordonator PR
www.jurnalul.ro/foto

Published on December 04, 2006. 5611 views. 0 comments
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   December 2023  (0)
   November 2023  (0)
   October 2023  (0)
   September 2023  (0)
   August 2023  (0)
   July 2023  (0)
   » view full archives

rss