en en | ro ro

Este un tip deschis, deosebit de talentat sa isi exteriorizeze ganduri si sentimente. Un actor de mana intai, care are ceva de spus oamenilor. M-am dus la prezentarea din 09 /07 /2008, la Carturesti. Nu ma prapadesc dupa D.Ciacar. Mai degraba ma face sa casc cu ifosele lui de cultura. A mai vorbit profesorul Ceasu. Apoi a urmat show-ul Dan Puric.

Mi-a placut sa il urmaresc, la teatru sau TV. Dar e mai direct cu gandurile lui, fara text, sau mediator. Talentul de mim international se reflecta in gesturi sugestive. E mai convingator sa il vezi viu decat sa citesti. Este si iluminat, expunerea lui proiecteaza ca o lumina in public.

Dan%20Puric.jpg

Iata si o mostra simpatica de text :
" Un tigan cersea inteligent la Viena. La baza unei scari rulante, in metrou, se facea ca isi acordeaza vioara. Cine urca, ii dadea un banut. Cand am revenit, am inteles impostura.
Tot timpul isi acorda vioara, parca urma sa interpreteze dublul concert de Bach. Nu stia sa cante ! In acel context, pe scara ar fi poporul roman, iar guvernul e ca tiganul. Nu are nici-o partitura, se acordeaza tot timpul. De fapt nu stie sa cante. Iar scara rulanta e viata noastra care se iroseste in zadar. Tiganul era onest, in felul lui, in ceea-ce facea. Si clasa politica romaneasca stie doar sa mimeze.
Nu au nici partitura. Nu au idee sa cante. Nu au nici-o idee. Tot timpul incearca carpeli, sau asteapta ordine de sus. "

Published on July 11, 2008. 3345 views. 0 comments

Add comment
*
*
*
the fields marked with (*) are compulsory
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   July 2020  (0)
   June 2020  (0)
   May 2020  (0)
   April 2020  (2)
   March 2020  (3)
   February 2020  (1)
   » view full archives

rss