en en | ro ro

Avem o clasa politica cu oameni lacomi si iresponsabili.
Si nici cu alegatorii nu mi-e rusine. Cei informati nu prea merg la vot, cei neinformati merg, dar voteaza cum le-a spus persona in care au incredere : primar, popa, sau bulibasa. La alegerea primarului la Bucuresti, au contribuit decisiv promisiuni fara acoperire. Dragii de politicienii au inteles ca pomenile electorale au efect sigur asupra celor care se duc la vot.

Promitem orice, chiar daca darul e otravit. Vor exista bani pentru aceste cheltuieli ? Nu se stie. Daca ne alegem gasim noi o solutie.
Daca se aleg Ei, electoratul ii va sanctiona cand vor anunta ca nu pot plati promisiunile noastre. Si tot noi vom profita. Ce bine, ce bine.

Iar masa de bani aparuta, fara acoperire, este expusa inflatiei. Cu salariul cel marit, voi putea cumpara oare peste ani mai mult decat cumpar azi, cu cel nemarit ? Prea putin probabil ! In conditii de criza economica, realizarea infrastructurii era solutia corecta, reducand costuri.

Presimt urmari nefericite la actualul exhibitionism in pomeni electorale. In conditiile crizei actuale mondiale rampante, iresponsabilitatea economica a unora ar putea fi scump platita tocmai de aceia care voteaza aiurea. Sau de cei ce nu se duc la vot Ei o si merita.

http://www.adevarul.ro/articole/identitate-nationala.html
Dar vom plati cu totii.

Apropo de capania electorala : Bruce Springsteen si Billy Joel voteaza Barack Obama. Ei considera ca senatorul de Illinois poseda profunzime de gandire, capacitate. Si rezistenta necesara la lobby-uri interesate pentru a deveni presedinte al SUA.

http://www.huffingtonpost.com/2008/09/30/springsteen-joel-to-hold_n_130545.html

Published on October 01, 2008. 3186 views. 0 comments

Add comment
*
*
*
the fields marked with (*) are compulsory
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   July 2020  (0)
   June 2020  (0)
   May 2020  (0)
   April 2020  (2)
   March 2020  (3)
   February 2020  (1)
   » view full archives

rss