en en | ro ro

Ce se poate spune despre primarii nostri Care Este ? Adica unul mai bun ca altul. Macar Videanu si Chiliman se exprima fluent, ambii. Sunt mai civilizati, se ocupa si cu circulatzia, pe care o dirijeaza, cateodata spre pustii locuri.

dirijand%20circulatia.jpg

Ii obsedeaza asfaltarea si bordurile, sa aiba ce sparge cand se va monta infrastructura. Se ocupa cu gunoiul si alte probleme. Ii preocupa si un Bordei. Nu al lor, ma refer la parc si nu numai acela. Si alte parcuri sunt vizate a fi desfacute clientelei, terenuri ieftine de constructie.

Doar in sectorul 3, la Negoita, se fac progrese vizibile. Stiu mai putin despre Darabont, din 6. D-nii E-vanghelie, Inima-Roiu si Ontanu conduc in realizari discutabile si dat cu batzu-n balta. Numai buni de pus pe rana, de iti vine sa-i tii pe palme, sau mai bine zis la palme.

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=186064

Circulatia in Bucuresti este acum un cosmar. In orice directie sunt strazi impracticabile. La drumuri care traverseaza ziua centrul, vara, prefer transportul in comun. Altfel risti sa iti rupi amortizoarele, sau ramai blocat printre gropi arheologice.

Au dat in folosinta si pasajul Marasesti. Trotuarul initial avea 90 cm, prea putin. Consolidarea taluzului a redus trotuarul la 40cm, de nu mai poti calca pe el. S-au hotarat sa placheze peretii cu marmura la pasajul-tunel, fara trotuare. Probabil asa vrea tramvaiul.
Pana la urma, mai cu autorizatii, cununii si sindrofii cu tricolor, cat de Grea e viata de primar.

la%20semnat%20cu%20Primar.jpg

Dar tot mai bine sa faca ceva, decat sa nu se vada nimic.

Published on August 30, 2007. 3286 views. 0 comments
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2020  (1)
   August 2020  (2)
   July 2020  (0)
   June 2020  (0)
   May 2020  (0)
   April 2020  (2)
   » view full archives

rss