en en | ro ro

Doar cateva poze, dar interesant comentate de redactorul sef Chris Johns :

http://ngm.nationalgeographic.com/video/player#/?titleID=6155377001&catID=1

Iata fotografia facuta cum o vad si eu, ca o impartasire a experientelor personale. O interpretare personala si inspirata a realitatii duce la rezultate uluitoare. Un punct de vedere personal vizibil original si perseverenta in urmarea proiectelor proprii, acest tandem este numit viziune de criticii buni.

De fapt ce te intereseaza sa faci ? Aici este partea cea mai grea, incepatorii ar vrea sa faca de toate. Sa castige multi bani, ascultand ordine sau nu stiu cum, dar sa aiba si un enorm succes.
Punctul de vedere personal este caracterizat de felul in care percepi diferit lumea din jur. Atat timp cat incerci sa-i imiti pe altii nu ajungi nicaieri.
Ai adoptat pozitia giruetei. Te iei dupa vant. Prea multi cred ca succesul vine din aplicarea sistematica a unor retete rancede. Si se inseala.

O idee, la prima privire nastrusnica, ar fi sa nu fotografiem deloc o vreme, cateva luni, pana ne apuca dorul si ne dam seama. In toata aceasta perioada, sa ne gandim ce ne intereseaza intr-adevar. Si cum ne-ar place sa iasa in fotografie.

Subiectul nu este atat de important la calitatea fotografiei, desi poate fi decisiv in vanzarea ei. Convergenta intre calitatea luminii potrivita evolutiei subiectului si redarea cat mai graitoare, de i se spune pompos compozitie, cu o abordare proaspata, sunt factorii care sustin fotografia.

Published on January 14, 2009. 3391 views. 0 comments
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   August 2020  (2)
   July 2020  (0)
   June 2020  (0)
   May 2020  (0)
   April 2020  (2)
   March 2020  (3)
   » view full archives

rss