en en | ro ro

Eugene W.Smith spunea : Cel mai promitator proiect ar fi sa faci fotografii bune in curtea proprie. Nici-un subiect nu este prea modest sa fie fotografiat, ba dimpotriva. Parca cu cat este mai modest, cu atat sanse de a obtine ceva deosebit e mai mare.
Un exemplu. O poza color cu un telefon negru. Ce poate fi mai stupid.

raza-pe-masa.jpg

Fara procesari, ceva crop, levels, resize. Doar cu raza mirifica din apus.
Sa nu uitam, fotografia inregistreaza lumina care e reflectata de subiect. Daca la conflicte intre barbati, trebuia sa cauti femeia care a declansat totul, la fotografie ar fi de gasit lumina Vinovata.

In familie sunt mici sarbatori, mai mult sau mai putin importante. Ii sarbatorim pe cei dragi, sa ne ramana in amintire un moment memorabil. Pozele au o putere de asociere incredibila.

la-80.jpg

Avem un catel simpatic, prea zurbagiu. Este mare si rastoarna soacra, matuse si vecin, daca au depasit 75 de ani. A trebuit sa ne resemnam. I-am montat un Troleu, care ii limiteaza raza de actiune. Un lant destul de lung gliseaza pe un cablu intins in lungul gardului. Nu mai ajunge la treptele de intrare, asa ca matusa mea de 86, poate iesi si intra relaxata din casa.

Copoiul este necajit cand este lasat mult in lant. Indispus, se duce la el in cotet. Daca-i frig afara, o idee foarte buna. Cotetul facut de comanda, pe proiect propriu, este calduros si comod. Are 1x1m, cu 5 pereti termoizolati cu polistiren de 4cm si un fel de Termopane de catel.

cutu troleu.jpg

O mai zbugheste din cand in cand afara, ca o tornada.

Published on February 20, 2006. 3387 views. 0 comments

Add comment
*
*
*
the fields marked with (*) are compulsory
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   July 2020  (0)
   June 2020  (0)
   May 2020  (0)
   April 2020  (2)
   March 2020  (3)
   February 2020  (1)
   » view full archives

rss