en en | ro ro

Fost profesor de istorie-filozofie si bun de gura, Crin Antonescu a devenit presedinte interimar, ajungand in pozitia de presedintele Senatului dupa actiuni pseudoconstitutionale. Meritele ca si prezenta sa rara in Parlament sunt notorii.

Controlata de securitate, firma Crescent, prin care se scoteau bani din tara inainte de 1989, era condusa de D-l D.Voiculescu. In 1990 experti straini angajati de Guvern au propus arestarea lui pentru recuperarea fondurilor. Dar investigarea a fost oprita...

http://www.ziare.com/dan-voiculescu/biografie#Activitate_profesionala

Are nenumarate procese de frauda si coruptie. Si-a dat demisia din Senat, sa nu mai fie judecat la Curtea Suprema, speriat de condamnarea fostului Prim-ministru Nastase.

Iar actualul Prim-ministru, fost procuror, secretar de stat in vremea guvernului Nastase, cum se comporta? Iata o descriere a d-lui Victor Ponta.

http://www.contributors.ro/reactie-rapida/ponta-victor-viorel-abuz-sfidare-%C8%99i-uzurpare-a-statului-de-drept/

Cu plagiatul, nu am comentarii. Interesant, toate comisiile intrunite au luat decizii “in unanimitate”. 3 cu Da! (a plagiat) si una cu nu – Comisia de Etica a Ministerului. Ceva este putred in Romania. Sunt mai credibili rectori din Bucuresti si revista Nature, revista reputata de stiinta si educatie

http://www.nature.com/news/romanian-prime-minister-accused-of-plagiarism-1.10845

decat functionari, sustinuti de invatacei de provincie, carora cine stie ce li s-a promis. Ori de cate ori il vad pe dl.Ponta despre plagiat, ne anunta o alta crima facuta de Basescu.

Cred ca dl.Basescu e de vina de tot. Din cauza lui a lucrat Voiculescu cu securitatea, iar dupa 1989 a furat cat a putut. Tot el e de vina de chiulul d-lui Antonescu. Din cauza lui a plagiat Ponta - si a mintit mereu. As fi de acord sa plece Traian Basescu. Dar cine sa vina in locul lui? Crin, cel isteric? Nu doresc sa legitimez asa ceva.

In 2007, cei 322 socoteau lipsa cvorumului la referendum dovada oportunitatii inlaturarii presedintelui. Atunci el chema oamenii la vot, acum sunt chemati de Usl. Nu precupetesc cheltuieli publice din banii nostri, cu publicitate negativa peste tot.

Nu imi place Traian Basescu. Nu mai am incredere in el. Dar in aceasta troica si mai putin. Desi o fi dorita de multi, suspendarea presedintelui apare ca inscenare nelegitima. In acest moment rezistenta pare calea demna. Nu merg sa votez pe 29. Daca 50%+1 vin si il inlatura, foarte bine. Daca vin pe la 35%, e de banuit ca restul de 65% nu vor nici ei sa legitimeze actiunea USL.

Pana aici am scris in ton elegant. Unele decizii USL dovedesc ca nu se vor opri aici. Se tem sa nu reuseasca. Desi au oroare de voturile in diaspora, unde nu iau 25%, au dublat numarul de centre, sa faca cvorum. Referendumul are loc intre orele 6 si 23, iar fiecare partid are un unic reprezentant in comisia de vot. Ati mai auzit asa ceva? Asta miroase a dorinta de fraude, mai mici sau chiar mari. Vor sa puna botnita la toate institutiile, cu justitia in frunte. Sa nu se mai lege nimeni de Alesi. Sa faca tot ce vor ei. O fi bine ?

Iata o parere europeana autorizata:

http://www.adevarul.ro/actualitate/Editorialul_nostru_si-a_atins_tinta_0_742126124.html

In 2 luni de cand Usl isi arata tuturor "muschii", leul s-a depreciat exact cat in cei 3 ani anteriori, pe criza. Unde o sa ajungem? Va trebui sa ne gandim serios cum votam in noiembrie.


Published on July 21, 2012. 4032 views. 2 comments
2 comments to "where from they came, what they became"

Xero Ponta
July 2012, 23 at 18:40:33
CNE doar a semnat raportul. Au primit decizia in plic la la o comisie "independenta" formată din "experti jurişti" a cărei componenţă este secretă. Gāndul a identificat unul dintre membri acestei comisii - Gheorghiţă Mateuţ, avocatul unuia dintre inculpaţii ăn dosarul Trofeul Calităţii. Declaratiile a doi dintre membri CNE:

"Sunt satul pana peste cap de tot. (...) Este nedrept felul in care suntem tratati ca oameni", a declarat Burnete, potrivit sursei citate. Si Horia Iovu, decanul Facultatii de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti si membru al Consiliului National de Etica, a declarat ca, desi si-a asumat verdictul CNE, nu intelege totusi cum o lucrare in care sunt 85 de pagini copiate nu este plagiat. Potrivit acestuia, daca lucrarea de doctorat a prim-ministrului Victor Ponta era in domeniul ingineriei, "fara indoiala ca era plagiat", scrie Mediafax.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12861652-noua-sesizare-plagiat-numele-lui-victor-ponta-fost-depusa-consiliul-national-etica.htm

http://www.gandul.info/news/plagiatul-lui-ponta-cum-le-a-dat-un-avocat-sentinta-in-plic-celor-opt-judecatori-din-consiliul-national-de-etica-sunt-satul-pana-peste-cap-de-tot-exclusiv-9894586

Add comment
*
*
*
the fields marked with (*) are compulsory
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   » July 2020  (0)
   » June 2020  (0)
   » May 2020  (0)
   » April 2020  (2)
   » March 2020  (3)
   » February 2020  (1)
   » view full archives

rss