en en | ro ro

Si nesemnificative, dar curgerea lor le face mai puternice, mai adanci. Asa se intampla cu raurile, cu anii si cu prieteniile. Odata ce au pornit, nu mai fac cale intoarsa.

O mare diferenta dintre pasari si oameni este capacitatea lor de a construi fara a modifica peisajul. Pasarile cred in dezvoltarea durabila.

Intuitia ii permite femeii sa isi contrazica sotul, mai inainte ca el sa apuce sa deschida gura.

In viata trebuie sa fii modest si discret. Dar nu ar fi rau sa afle lumea, ca sa stie pe cine poate conta. /Rudyard Kipling

Toti suntem in vizita, suntem doar in trecere. Am venit sa observam, sa invatam, sa crestem, sa iubim. Si sa ne intoarcem acasa. Ar fi mai bine sa lasam o amintire placuta. /Proverb aborigen

Oricine se inalta, pre sine se va smeri. Iar cel ce se smereste, pre sine se va inalta. /Evanghelia dupa Luca XVIII. A se smeri = a avea o atitudine modesta.

Nu apartin de un grup sau gasca. Foarte putini suporta sa le spui adevarul in fata. Batranetea este ca o oglinda. Reflecta cum a fost acel om toata viata pe dinauntru.

Spre deosebire de rauri, trepiedele devin din ce in ce mai mici si mai usoare, pe masura ce conditia fizica ne face sa ne pierdem entuziasmul pentru cele mai mari si mai grele.


Published on December 08, 2010. 6358 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   July 2024  (0)
   June 2024  (0)
   May 2024  (0)
   April 2024  (0)
   March 2024  (0)
   February 2024  (0)
   » view full archives