en en | ro ro

Buna Vestire /Blagoveştenie a Maicii Domnului este Praznic Împărătesc, sarbatorit de crestini pe 25 martie, 9 luni inainte de Craciun. Este una dintre cele două sarbatori în care este permis peştele în Postul Mare, cealaltă fiind duminica de Florii.

« Cine mananca peste de Buna Vestire se simte tot anul ca pestele in apa...  »

Putin imi pasa de parerea altora despre mine. Dar oamenii sunt diferiti. Pentru draga mea sotie, sa nu faci ca toata lumea este « Grav » ! « Ce-o sa zica altii » ? Oi fi eu capul familiei, dar sotia este gatul - si ma intoarce cum vrea ea ;))

Ne-am dus de dimineata in hala de peste, era o atmosfera incredibila. Nici-odata nu am vazut atata lume. Si lumina era cu totul speciala. Unde era marfa de calitate buna, erau si lampi halogen puternice. In acel moment soarele a patruns prin ferestrele inalte spre sud-est.

Regret ca nu aveam o jucarie mica, sa nu incurce cand cari atata marfa la inghesuiala. Este timpul sa imi iau si un aparat - mic, dar simpatic. Am renuntat sa ma uit dupa poze, fara aparat. Am ales un crap de Dunare proaspat. Livia a cedat si la 2 pastravi somonati de Fagaras. Vom « pacatui » dupa Buna Vestire...

A poftit si la cativa creveti. Nerusinati de mari, dar astia sunt admisi in post.

Am plecat incarcat cu 9 pungi. Si cu pozele nefacute in gand.

Imi ramane doar speranta. Sa recidivez la anul.


Published on March 24, 2012. 3962 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   ╗ August 2020  (0)
   ╗ July 2020  (0)
   ╗ June 2020  (0)
   ╗ May 2020  (0)
   ╗ April 2020  (1)
   ╗ March 2020  (0)
   » view full archives