en en | ro ro

Lumina din lumina.jpg

Am citit la mari maestri si am aflat secretele, strict necesare pentru capodopere. Se iau zoomuri-teleobiective cu stabilizare optica, se dau la foc mic pe DSLR peste 8Mpx, pe trepied cu autoridicator electric de scaun. Sau se pozeaza din masina. Conform specialistilor, se iau figuranti, preferabil copiii de emigranti, care dau bine la CV. Se imbraca in carpe de firma, conform sfaturilor de mari creatori de moda, cu care imparti grantul. Pe care oricum nu il obtii, daca nu esti in echipa cu persoane de Bine. Sunt regizati stangaci, pentru efect Artistic. Pozele ies sigur mai bine, refacute la filmarea 142.
Cca 8 Blitzuri se impun, la miezul noptii. Doar asa obtii detalii in intuneric, in noaptea adanca. Se iau bodyguarzi, inarmati cu softboxuri, eventual direct din helicopter. Puteti aranja cu Hrebe, sau Talpe. Daca nu aveti ambasade directe la GigiBecali. Acum oricum este mai liber. A scapat de finala. Daca ati ochit manastiri cu lac aferent, ar putea veni si in barca cu motor. Dupa ce ati tras cele 2000 fisiere in RAW, nu va mai ramane decat sa manipulati histogramele pana la orgasm. Si saturatia pana dincolo de limita. Splendid si de mare Autenticitate. Se obine un produs sintetic, colorat chimic, parfumat artificial, de Mare Succes local.

Ca fapt divers, RPS considera numarul 1 in Anglia pe
http://www.caroltipping.com/arps.htm
Face imagini pre-rafaelite, din fisiere digitale, o pictura fotografica. Asa are sens. Nu are pretentii de autenticitate, ci de expresionism.

Cei care propovaduiesc asemenea nazbatii sunt oare seriosi? Sau poate fac mishto de altii. Mai probabil au gusturile pervertite rau. Nu discut despre ce se vinde. Si cui ? Traim inca dictatura mitocaniei, expusa cu mare rating, pe unele sau pe toate posturile TV.

Vorbesc despre autenticitate. Pana si fotografiile de campanii comerciale pot fi ultra-interesante.
Exemple bune ar fi campanii internationale pentru Diesel si Peugeot de la :
http://carldekeyzer.com/

Pozele bune se fac cu creier si cu suflet. Cu oarecare credinta, siguranta, ca vor iesi bine. Am un aparat modest, care este facut sa mearga. Nici proprietarul nu e strain. Cateva secrete ?
O dotare cat de simpla, care nu bate la ochi. Sa fii in locul bun, inainte de momentul favorabil. Nu folositi alte lumini, in afara de cea existenta, daca nu e absolut necesar. Sa faci poze si in situatii fara speranta : poze expuse 1 sec, fara trepied, cu aparatul pe masa, perete, gard. Merge cate-odata. Nu e rau sa faci 6 declansari la o idee, ca sa ai o sansa reala.

lumina pe lumina.jpg

la inviere.jpg

Inviere slujba.jpg

trio inviere 06.jpg
 


Published on April 28, 2006. 4193 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives