en en | ro ro

Foarte interesant pentru unii, destul de interesant pentru ceilalti.
Daca cauti ceva anume e mai ciudat. Descoperi atunci o sumedenie de anomalii. Toti sunt amabili si binevoitori. Dar nu par sa aiba idee despre prea multe produse.
Vreau o imprimanta A3, robusta si economica, pentru proiecte. In tot Cerf era una singura, la Ultra-Pro. Am intrebat detalii. S-au codit. Dar ei Nu o comercializeaza. Este expusa de importatorul Canon (IX 5000), la ei in stand. Chiar asa. Nu am fost inspirat.
Ce sa caute imprimante A3 la Cerf ? Sunt mai multe pe net, de ex la :
http://www.stilxxi.ro/
Caut o tableta grafica Intuos. Doar directorul general stie date minore. O pot comanda. Nu au asa ceva acum. Pe stanga si dreapta sunt tineri la coada. Vor sa joace jocuri noi, pe console cu ecrane plasma Hitachi peste metru.
Ajung la standul Panasonic; ma uit cu atentie. Un domn prezentabil spune ca au toate modelele.
Si DMC-LC1 aveti, sa-i vad obiectivul Vario-Summicron. Se schimba la fata, Mai intreaba pe cineva. Spune ca asa ceva nu exista.
Dar poate ca totusi exista.
Uitati-va in catalogul pe care-l aveti in mana, este primul de sus. Nu au. Nu vreti sa probati un FZ30 ? ma incearca el. De ce nu, ii raspund. Pai e incuiata vitrina. Bun, ma intorc dupa 10 minute. Au gasit cheia. Nu are baterie. Oricum s-ar fi descarcat, si nu putea fi incarcata ! De ce ?
Sau asa cred ei ? Dar trebuie sa recunosc. FZ30 este intr-adevar foarte comod de manuit. Cu mult deasupra modelelor FZ5 si FZ7.

La Sony, un tanar imi spune ca au o camera revolutionara, extra-performanta si ultra-ergonomica. Am tinut R1 iar in mana. Revolutionara, sigur, performanta, cred. Ergonomica nu este deloc. Cel putin pe gustul meu. Pana la urma te obisnuiesti cu orice. Pacat, era o idee interesanta. Dar si 71mm cu maxim f : 4,8. Bof, nu prea sunt amator. O veste buna. La magazinul Unirea, la etaj 3, ar fi fata in fata stand Sony si Panasonic. Cine este (foarte) insistent le-ar putea proba acolo.

Peste tot, grupuri de tineri cara pungi grele cu zeci de kg de prospecte primite. Ce sa faci cu ele ? Si reclama sufletul comertului.
Sute de fete, care de care mai sumar imbracate, defileaza in peisaj. Majoritatea cu texte scrise direct pe zonele cele mai bombate, pe short sau maieu. Altfel nu citea nimeni.

3 Gyga Byte.jpg

pe Bombardier.jpg

La Samsung au ATV Bombardier, se pozeaza pe el. Pornesc motorul, sa faca atmosfera. Zgomot, ca pe pista la aeroport. La Olympus, figurantii sunt dati cu crema reflectorizanta.

figuranti Oly.jpg

Oly marine.jpg

Imi plac mai multe aparate de la Oly. Chiar si DSLR de 5Mpx, comode si discrete.
CERF 2006 este deschis pana duminica inclusiv. Chiar simpatic, una peste alta.
Prea mult zgomot, pe gustul meu. Si prea multe atractii pentru fraieri. De ce atat de multe fufe ?
Parca ar fi primit niste bani si nu stiu cum sa ii farame mai repede.
Si parca ar conta mai mult demonstratia de forta, decat vanzarea.

Or fi avand si ei fonduri europene de cheltuit la termen ?

Published on May 05, 2006. 4005 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives