en en | ro ro

Cu elicopterul pe 16 mai.
Chiar in ziua cand Consiliul Europei facea public raportul cu stadiul pregatirilor de integrare pentru Romania si Bulgaria, grupul Bricostore si-a deschis cel mai mare magazin de scule si mesterit. Cresterea consumului in Romania este surprinzatoare pentru unii straini. Deja magazinele grupului Carrefour fac la noi o reteta zilnica egala cu a celor mai mari magazine ale lor din Franta. Deschiderea a fost onorata de dl.ambasador al Frantei, dl.Bollot, vice-Primarul capitalei dl.Murgeanu si sute de invitati. D-ra Pleska, director general Bricostore Romania, pare sa-si fi facut mana pe bricolaj.

Pleska si_a facut mana.jpg

Impreuna cu intreaga ei echipa a prezentat caracteristicile impresionante ale magazinului. Cu 14.000mp si 140 Milioane euro investitie, Bricostore Baneasa este cel mai mare din tara. Dupa discursuri rostite si pahare ciocnite, magazinul a fost deschis oficial. Odata taiata panglica de inaugurare, sute de baloane au coborat spre satisfactia catorva pusti.
Din acel moment toata lumea si-a indreptat atentia asupra bufetului.
De unde nu pot fi trecute sub tacere platourile cu branzeturi francofone.

platou francofon.jpg

Muzici sud-americane au acompaniat apoi marea tombola.
Organizatorii i-au tras la sorti pe cei 10 Fericiti castigatori.
Marele Loz era o plimbare cu elicopterul, pe deasupra orasului. Din 10 numere desemnate de sorti, doar 2 s-au prezentat, sa-si revendice plimbarea. Si dupa ce au tras 30 de numere, nu au descoperit decat 6 Fericiti castigatori. Pana la urma au recurs la 2 voluntari.
Mai curajosi decat Fericitii castigatori, care isi aruncau numerele.

helico cu Brico.jpg

Published on May 25, 2006. 5355 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives