en en | ro ro

Da chiar, oare cu ce o fi scriind Gabriel Garcia Marques ?

Au aparut skiurile X. S-au castigat medalii la JO cu ele. Daca le incalta un incepator, risca sa isi rupa gatul. Numai naivii cred ca scula face treaba. Am un cunoscut pasionat de golf. Sculele bune la golf sunt scumpe ca aparatele fotografice. Dar omul este realist. Daca te intalnesti cu cineva, la nivel de Tiger Woods, te-ar putea umili si folosind un vatrai vechi.

Desigur ca nici-un super-as nu va suporta instrumente foarte modeste, care nu il ajuta.

Mereu vad intrebari disperate. Care obiectiv e Cel mai bun ? Acel care ti se potriveste. Cat timp ai pozitia giruetei, orientandu-te dupa vant, nu te poti orienta.
Trebuie sa stii mai intai ce vrei. Si abia apoi sa alegi instrumentele care te intereseaza.

Exista contradictii intre producatori si cumparatori. Primii orienteaza productia spre clientii tipici, marea majoritate, creduli in trend. Consumatorii versati, atipici, nu gasesc modele sa le ofere satisfactie completa. Nu le plac nici aparate prea mari, cu prea multe optiuni, nici mici, fara posibilitati de interventie /reglaje manuale. Profitul vine din seriile mari. Putem intelege asta.
Dar evitand sa isi asume riscuri, mai multi fabricanti de prestigiu au disparut.

Poti sa ai ultimul racnet de pantofi Puma, dar nu te pui cu Fiara Jamaicana zambitoare. A castigat proba de 200 cu 7m avans, aproape dubios, formidabilul Usain /Husein Bolt.

Published on August 21, 2009. 3936 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives