en en | ro ro

Era un happening la Caen, cu acest nume la festivalul Insolite Roumanie. 2 francezi tineri au filmat prezentarile a 3 ghizi diferiti la vizite in Palatul Parlamentului, mai cunoscut sub numele de Casa Poporului. Inregistrarile redate erau plictisitoare, de calitate mediocra.
Treceam des langa ecranele pe care apareau. M-a frapat o replica. O fatuca spunea niste prostii mai mari decat ea. Am fost mai atent. Cei 3 nu aveau idee despre ce vorbeau. Confabulau fara rusine. Fiecare dadea multe cifre, una mai gresita ca alta, poate chiar inventate de ei. Diferentele intre cele spuse erau si de 10 ori. Enormitatile spuse devalorizau adevarul. De-altfel un deputat migrator, dl.Horatiu Buzatu, face asta direct pe internet. La aceasta adresa gasiti diverse filmulete, facute dupa gard, in subsol, sau la wc.

http://www.happyfish.ro/reality/culisele_parlamentului/

81 milioane de euro sustine HB, ar fi bugetul Camerei Deputatilor pe 2008.
Se prea poate. Nu m-ar mira.

Nu am acces la date oficiale, dar putinele date exacte pe care le am difera net fata de cele spuse de el. 66.000mp construiti la sol, spune dansul. Sunt 44.245,2mp, conform R.topo actualizate. Doar daca ai adauga stadionul Republicii distrus, obtii acel ordin de marime.

Bombardamentul cu date inventate a fost brevetat de televiziuni interesate, care reiau aria calomniei in variante moderne. Oricate minciuni ai spune, tot se gasesc cativa prosti sa le creada. Dintre acei care il voteaza pe primarul mort, ca mult mai eficace.

Si pare a face adepti, cu creierul partial spalat, la scara nationala.

"Vai cat de Bine li se pare ca era pe vremea Comunismului."

Published on June 24, 2008. 3979 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives