en en | ro ro

Stiti scenariul ? Bunicul, domn Ghita, tatal, dl.George, si fiul, conasu Gigi Internet. Bunicul citeste o carte, tatal se uita la TV, nepotul butoneaza pe Net. Comunicarea dintre ei este redusa. Fiecare considera modelul sau net superior.
Reveneam din vacanta. In avion aveam asa ceva.
Lipsea doar personajul median.

_DAP2333%20conflict%20generatii%20Bluetooth.jpg

Tanarul mi-a captat primul atentia. Purta o sapca pe care scria Sile Stone.

Sile_stone%20pe%20sapca.jpg

Mai scria si Ricardo Alonso, Renault, F1 circuit, etc. Era vorba de "Bine Cunoscutul" circuit F1 britanic de la "Sile Stone" :

http://www.silverstone.co.uk/

Desi avionul nu este loc intim, tanarul pasager, obosit de alcool si jocuri inter active, incerca sa adoarma, profitand de locul liber de langa el. Nu incapea culcat. Avand o "Solida Educatie", s-a descaltat, imprastiind un miros neplacut. Mai intai cu capul la coridor, cu picioarele pe umarul vecinului. Dar nu era destul de comod.

_DAP2348%20Sile_stone%20in%20avion%20.jpg

Apoi si-a pus picioarele cu tapile pe manerul scaunului spre coridor. Asteptam cu aparat in mana. M-a chemat sotia, atragandu-mi atentia. Tipul s-a relaxat proiectandu-si picioarele in fata celui de peste coridor. Am ratat punctul culminant, cu Mo(NU)mentul de nesimtire. Dar conflictul intre generatii se poate aplana, daca persoanele participante sunt dispuse.

Dealtfel si bunicutul blajin pornit pe lectura, domnul D.Mihaescu, desi mai cult, este pornit catre vulgaritati. Realizator la Antena 1, incearca sa ii mareasca rating-ul lui Felix cotoiul.

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/871244/RADU-PARASCHIVESCU-Vulgaria-o-tara-fara-leac/

Published on January 31, 2010. 4825 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives