en en | ro ro

Cu dusmanii, ma descurc si singur. Ma refeream la infruntari de mentalitati, nu la altceva mai grav. Si eu am multe defecte, ce-i drept. Mai intai, am pareri diferite de ale majoritatii. Asta e grav. In anumite domenii, grav, ma descurc bine. Nu-mi tin parerile doar pentru mine, asta e cel mai grav. Oi fi un batranel cam acru.

Sunt rau de gura, mai ales in scris. Am reusit sa imi indepartez cativa prieteni. Nu inca pe cei mai buni. Un mai nou prieten semi-anonim, imi reproseaza ca scriu despre ca ma intereseaza pe mine. Mai bine scriam numai despre ce il intereseaza pe el ! Vechiul meu prieten Hanu este suparat pe mine, nici nu stiu de ce. Un tanar prieten nu mai imi vorbeste, dupa ce am scris vitriolat, intr-o disputa aprinsa despre maestria in kitch.
Sunt prea slobod in exprimari, poate. Si cand 2 iti spun ca esti beat, du-te de te culca. Partea proasta e ca nu pot inca sa imi permit. Am prea multe de terminat, acum materialul final pentru catalogul expozitiei. Corect ar fi, de fapt, sa zic : Ajuta-Ma Doamne, sa nu o iau pe aratura.

Dar sa revenim. Cu ocazia articolului din Photo Magazine, amicul Ufo a remarcat ca poza mea e veche ; avea dreptate. Ieri, prietenul D.D. ma cheama sa imi arate poze cu Farmecul Discret al Bucurestiului. M-am dus. Majoritatea erau reusite, interesante. Cateva, pe gustul coautorului, mai putin. Cum barfeam, ce idee ii vine ? Sa-ti fac niste poze, zice, uite ce lumina e. Sa stie si lumea ca votezi cu Base.
Aveam un tricou cu dungi, usor asemanator cu cele de marinar. Bine, fa-mi.
Da-mi aparatul tau, al meu (identic) e la M.
Incepe circul. Aparatul Tau e setat aiurea. Nu e pe Single !
Prietenul meu are mare sensibilitate la lumina si expresia fetei, dar este nehotarat si incet. Declanseaza odata la minut, si cu aparat pe trepied. La primele 6 declansari, clipeam in 5. Vana momentele cand eram imobil, desi insistam sa nu par intepenit. Lasa-ma sa vad si eu cum cade lumina. Nu te las, ca imi pui reflexe pe chelie ! Si asta e cochet.

L-am lasat doar pe el sa se exprime.
Pot, edes Ufo, sa imi expun poza prea veche, din 1 oct 2007?

AP%202007.jpg

Published on October 03, 2007. 4062 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives