en en | ro ro

Grabeste-te incet. Ecologistii in special, dar si altii, se declara impotriva vitezei. Dorinta omului de a castiga timp s-a transformat in contrariul ei. Grabindu-ne uitam sa ne bucuram ca traim. Nu mai vedem natura si schimbarile din jur. Nu mai intram in contact cu oamenii.

Pe de alta parte, investitiile private le devanseaza pe cele publice. S-au construit 20 hectare cu magazinele de la Feeria. Dreneaza masini cat 2 stadioane pe un drum subdimensionat si suprasolicitat, cu lucrari in curs. Infrastructura capitalei era ramasa la nivelul anilor 1937.

Bucurestiul nu are Planificare urbana, sa aprecieze investitiile si urmarile lor. Sa le aleaga in 4 categorii. Benefice, care trebuie incurajate, neutre-lasate, prea avantajoase investitorului, cu sarcini directe, sa realizeze drumuri si poduri de acces, si interzise in acel loc.

In 1975 lucram langa aeroportul Baneasa, in actuala cladire a Antena 1, fosta hala Ford. Ma duceam cu bicicleta prin parcul Herastrau, taiat dimineata in diagonala ; faceam 20 minute. De curand, revenind la 17h30 de la Ikea am facut 110 minute cu masina ; ne grabeam !

Mai bine mergeam cu bicicleta si cu aparatul de fotografiat. Si in fotografie graba strica treaba. Locuri minunate strabatute cu masina, repede, nu lasa urme la inaltime nici in pozele facute. Mersul pe jos, dormitul in acele locuri, contacte directe cu oamenii iti deschid alte oportunitati.

Afli de locuri si oameni interesanti. Esti prezent in acele locuri si la ore cu lumini speciale. Daca esti contratimp, in trecere, sansele de a gasi si reda ceva foarte interesant sunt foarte reduse.

Published on September 01, 2007. 3823 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives