en en | ro ro

Tocmai am gasit o poza de fotbal inedita.
http://www.magnumphotos.com/c/htm/CDocZ_MAG.aspx?Stat=DocThumb_DocZoom&o=&DT=ALB&E=2TYRYDD1JTQ7&Pass=&Total=52&Pic=22&SubE=2S5RYDZW0RAB
Marilyn Monroe dand lovitura de incepere, la un meci international din 1959. Pe 1 iunie, actrita ar fi implinit 80 de ani. Magnum a expus o selectie cu aceasta ocazie.
Mi se pare sugestiva diferenta vadita dintre imagini, unele ultra provocatoare pentru acea vreme.
http://www.magnumphotos.com/c/htm/CDocZ_MAG.aspx?Stat=DocThumb_DocZoom&o=&DT=ALB&E=2TYRYDD1JTQ7&Pass=&Total=52&Pic=39&SubE=2S5RYDYUHC7Q
Si ce vedem, publicat acum despre stelute locale, grabite sa-si arate integral toate rotunjimile. In climatul local proslavind mitocania, apar noi termene consacrate. Cutare (hot de codru) face Inginerii financiare. Cutare, Stea Hustler. Adica una care o ia in bot, in studio sau chiar in direct. Mai complex decat la box. O Doamna, ce mai. Adica, o doamna curva.
Imi aminteste un banc, spus de un investitor israelian simpatic. Ce-i ala un Jidan ? Ce sa fie ?
Un domn evreu, care tocmai a iesit pe usa.

Dar incepusem cu fotbal, sport primitiv, in care inteligenta se masoara la picioare. Dintre cei care stapanesc Obiectul, tot cei inteligenti joaca mai bine. Exemple locale ar fi M.Lucescu si L.Boloni. Au impreuna circa 200 selectii la nationala. Si rezultate spre foarte bune ca antrenori.
Numai la noi fotbalistii in voga isi taie venele, ca niste primadone isterice. Si chiar asta sunt. Iar tineri zanateci, confundand crucifixul si crucea imbarligata, se defuleaza pe stadioane, sau in afara lor, in numele marelui preot Mee-Mee si a zeului lor Jiji.
Pe care il venereaza pentru ca are bani, Maibac, putere si e Smecher.

Doar ca adevaratul zeu fotbal pare a vorbi o luna nemteste.

Si o noutate pentru fanaticii tehnicii :
http://www.dcresource.com/reviews/sony/dslr_a100-review/


Published on June 06, 2006. 4013 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives