en en | ro ro

Sunt favorizate de subdezvoltare si de pareri preconcepute. Se schimba mentalitati gresite ? Se schimba incet., vazand alternative care functioneaza, prin contacte directe cu alte culturi.
Daca ii intrebi pe oameni de ce nu merg bine lucrurile, gasesc vinovati si motive. Clasa politica, situatia internationala, Agenturili si cate si mai cate. Desigur, ceva este adevarat. Dar clasa politica, oare cine o fi ales-o ? Poate ca ar fi cazul sa ne privim putin in oglinda.

zambete false.jpg

opacitatea in oglinda.jpg

Eram intr-o capitala europeana, in plina campanie de alegeri. Am remarcat candidatii vestici bine pregatiti. Socialistii lor erau economic mai de dreapta, decat dreapta de aici. Si alegatorii lor aveau alte reactii.
Aici erau incantati. E de-al nostrii, dintre noi. In sens ca vorbeste urat, minte, fura. Are defecte simpatice, Normale. Cu care ne-am obisnuit noi. Si a Mancat salam cu Soia.
Acolo, erau constienti. Declarau : Sunt mandru sa il votez pe dl.X. Imi este mult superior. Vor fi probleme, daca ne conduc tipi cu defecte. Chiar asa.
Daca ai votat aceste criterii, nu e normal sa le reprosezi. De calitatea proasta a oamenilor alesi, vinovati sunt acei care le-au dat votul. Cum e turcul si pistolul. Avem alesii pe care ii meritam.

De calitatea proasta a fotografiilor, responsabili sunt tot fotografii romani. Desi nu i-au votat pe cei cu bani, afoni in imagine, specialisti in spalat si cheltuit bani.
Ieri am vazut 2 fete lovind 2 masini in parcare. Una era intr-un Volvo mare, alta intr-un Mercedes CLK. Nu cred ca erau cumparate de ele ; cele 2 fete aveau 50 de ani, impreuna. Masinutzele, proaspat sifonate, mai degraba le-a luat tatiku. Ori bibiku.

Asteptam sa intram in Comunitatea Europeana, desi mai avem adolescentii cu mentalitati de ev mediu. Se simt cel mai bine reprezentati de Gigi Becali, Nicolae Ceausescu si Mihai Viteazu.
Romania a fost crestinata de Apostolul Andrei, discipol al lui Isus, propovaduitorul tolerantei crestine. Au trecut 2000 de ani de atunci.
Dupa 50 de ani, in care teama de a fi auzit de altii a intarit teama ancestrala de strainul cel rau, The Evil Alien, dupa ce matusile noastre se bucurau ca minerii, sau ce-or fi fost, ii bateau pe studenti, intoleranta le apare unora drept o cale spre reusita. Mai ales tinerilor fara carte, prezenti mai ales acolo unde este samanta de scandal.
Antonescu de traia, pe tigani ii omora ! Striga Armata Ultras in meciurile cu Legione Granata. Adica Steaua la Rapid. Ce-o fi simtind Banel Nicolita de la Steaua, jucator de origine roma ?

Am vazut prima data marsuri gay la TV, la Berlin si L.A. Primul pe viu l-am vazut la Paris.
Anul trecut m-am dus, amuzat, sa fac poze la primul lor mars autorizat in Bucuresti. Comunitatea gay a manifestat pentru drepturi. Bucurestenii de pe margine se uitau ca la circ. Si anul trecut au zburat pietre si au lovit nevinovati. Protestatarii erau doar agresivi, nu si organizati.
In acest an, specialistii stadioanelor in ura si violenta, au iesit la cruciada, cu svastica in piept pe bulevard, sub inalta protectie. Razboinicul luminii, Atletul lui Dumnezeu, Arhanghelul in Maibach, a fost incurajat aproape de membrii BOR. Sa ii alerge pe homosexuali cu bata prin Bucuresti. Cu largul concurs al televiziunilor care vor rating, din spoiala de mitocanie si agresivitate infantila, Becali a devenit un model, cu admiratori. Cei ce pescuiesc voturi in ape tulburi nu sunt putini : Becali, Guse, Ponta, Vadim. Acum intoleranta are 2 Apostoli : Gigi si VC.
Am votat cu Vadim (C) Tudor, sa-i invatam minte ! In toata Romania sa fie ca la casa de nebuni, declara un student in 2004. Ne-am putea lipsi de asa Chilipir.

Published on July 05, 2006. 4278 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives