en en | ro ro

E cald ! Lumea vrea vacanta, nu sa fie traumatizata de pseudo-specialisti politici, care o dau in bara sistematic si ne impuie capul cu prostii, debitate pe ecran.
Un banc simpatic din vremea abuziv impuscatului suna asa : Soseste comisia de experti pentru a diagnostica economia (comunista) in picaj. Cerceteaza ei, ce cerceteaza si apoi exclama : Aha, puterea motorului este cuplata direct la claxon. De asta nu merge la deal.

Nici nu ne-am schimbat foarte mult. Nu exista alta tara cu mass-media mai cotcodacitoare si cu publicul sudat de ecran si la emisiunile slabe.
Fata de vremile acelea mai avem un bun, pretuit de prosti numai cand nu il au : libertatea. Si stiti cum se zice : la noi mama prostilor este mereu gravida.
Oamenii saraci cred ca doar partidele sociale le pot rezolva necazurile. Desi stim sigur ca pomenile se descarca intai la acei care le impart. Lipsa de informatie duce la dezinteres. Se consoleaza cu un proverb, fara acoperire. Hotul satul fura mai putin decat cel flamand !

Politicienii nesimtiti au spatele acoperit, se trag din securitate. Cu nesimtirea au castigat bani grei. De nesimtiti au bagat bratul, pana la umar, in banii publici, au completat date false la imprumuturi nerambursate, sau au acordat direct contracte unor complici Amabili.

Cei relativ informati sunt cuprinsi de lehamite, vazand ca indiferent ce au votat, rezultatele n-au diferit net. De lene sau sila, s-au tras de-o parte. Dar cine nu merge la vot isi da acordul la alegerea celor dezinteresati si /sau neinformati, sau chiar a celor nesimtiti.

La Trip-Advisor, calatori depun marturie despre ospitalitatea romanilor, mai primitori decat occidentalii. Mai necivilizati, cu servicii practic inexistente. Stiam noi, ne-am obisnuit asa. Daca nu ne place ce vedem in oglinda, ar fi cazul sa ne mai schimbam din metehne.

Published on July 23, 2008. 3939 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives