en en | ro ro

Alegerile urmeaza la noi, la americani au avut deja loc. Dupa alegeri, presedintele lor, inca in exercitiu 2 luni jumatate, nu poate face modificari economice.
La noi se dau tunuri imobiliare si pe ultima suta de metri. Dupa noi potopul !

Administratia Obama isi pune probleme, incercand sa intoarca criza in folosul tarii, cu un plan de anvergura, pentru creearea sau mentinerea a 2-3 milioane de locuri de munca pana in 2011. Cele nou create ar fi mai ales in energii alternative, soare, vant, ecologice.

http://news.yahoo.com/s/ap/20081124/ap_on_bi_ge/obama_economy

Si la noi au probleme grele : sa ajunga la guvernare, cu cota parte la cheltuieli publice si fonduri europene. Nu conteaza mijloacele. Acum ori niciodata !
In fata pietei este un panou de afisare. Apare echipa in rosu. Lipeste afise peste cele galbene existente.

galben%20la%20rosu.jpg

Pana le acopera complet.
Dupa 2 ore apare cea verde, cu acelasi plan.

rosu%20in%20verde.jpg

Apoi cea portocalie. Urmeaza cea galbena, si stafeta continua cu eficacitate totala nula. Apar bannere enorme cu figuri lugubre de imbuibati.
Numele prostilor pe toate gardurile, cu sloganuri de ras : votati EA, rector al facultatii X, Garantat Vanghelie !!! Cata cinste.
Evident, au niste bani de cheltuit. Si nu conteaza cum.

Nu ar fi prea greu sa redresezi infrastructura tarii, oferind si locuri de munca. Cum au facut americanii drumurile lor celebre, dupa criza din 1929. Ar trebui convenite planuri concrete, in acord, iar castigurile pentru baietii dastepti ar scadea probabil. Asa ca slaba speranta.

Dupa reflectare, am hotarat sa votez oameni de incredere care au evitat compromisuri si par a avea caracter. Pentru Adunarea Deputatilor de la un partid, pentru Senat, de la altul, ambii sub 40 ani. Tot nu se va schimba mare lucru imediat. Dar asa mai este o speranta.

Si fara PSD, cu oameni non-stop la conducerea tarii, la fata sau pe ascuns.
Adevarul este pentru ei o fictiune nedorita. Baba cu mitraliera si PSD cu adevarul nu au nici-o legatura. Specialitatea lor de baza este furtul si intoxicatia.

Si :
http://www.hotnews.ro/stiri-5176099-hotnews-nu-are-nici-legatura-emailul-toxic-privind-intelegere-pdl-psd.htm

http://alegeriparlamentare2008.ro/emain/articolul/830202/Promovarea-quotdalmatienilorquot-arma-cu-doua-taisuri

A aparut o problema in server, posturile depasesc 30 secunde si sunt rejectate. Speram sa o dregem... Desi vad ca la Bacau inca merge bine.

Published on November 28, 2008. 3953 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives