en en | ro ro

Fratele meu, medic intr-o capitala occidentala, a sosit la 40 ani de la terminarea licelui. Nu mai venise in Bucuresti de 10 ani, iar cumnata de 19. Erau doriti sa revada rude, prieteni si locurile de mult cunoscute. In fiecare zi au avut 2 intalniri, cu povesti diverse. Au aflat de experientele si necazurile unor cunoscuti.
Prin oras, am fost impreuna. El cu GPS in mana, ca sa fie sigur ca se intoarce. De ani de zile nu am mers pe traseele preponderent turistice. iar de mers peste tot, inclusiv la cumparaturi fancy, nu mai zic.

cu%20fetele%20la%20Mall%20.jpg

Au plecat cu impresii diverse, placut surprinsi de unele schimbari, socati de altele. O proasta impresie le-a facut combinatia de aroganta, cu incompetenta si fuga de responsabilitate. I-a impresionat nerespectarea legilor, conducatori auto ce trec decisi impotriva sensului interzis, claxonand agresiv. Administratori ocupati sa nu-si faca treaba, dezinteresati de instalatii ale blocului, prost reparate de oameni adusi tot de ei. Si nenumarate alte exemple.

Proaspata bunica, cumnata a remarcat ca nu poti merge cu nepot in carut prin centrul orasului. Ai 2 alternative : mergi cu carutul pe carosabil, sau duci nepotul in brate, pe trotuar.
Turisme sunt parcate adanc pe trotuar, atingand gard /perete. Apar si gropi diverse peste tot.

Alesi europeni ne trebuie, sa ne promoveze pe noi. Desi ei sunt restantieri, cu tovalul gros.

http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-11-10&id=229201
Si in acest caz este vorba de o super-gafa, facuta de un tip cultivat.
Mai exista o solutie : referendum, daca nu dum-dum.

Published on November 23, 2007. 3902 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives