en en | ro ro

Suntem membri cu drepturi depline in UE. Mai se integreaza unii grabiti in Europa, care cu mistria, care cu carute cu coviltir. Dar avem o tara putin diferita de celelalte. Care n-are 2 viteze de dezvoltare, ci mai multe. Cei care lucreaza in software sunt deja in secolul 21.

Maedia si justitia au oameni din secolul 20, cu metehne de procuror comunist, la ordin. Top 100 averi provin din secolul 19, cu apucaturi de capitalism salbatic, atot-distrugator. Si invatamantul a ramas pe acolo. Avem politicieni de secolul 18, cu metehne fanariote.

Romania profunda are obiceiuri si infrastructura din Evul Mediu. Din pacate si familia mi s-a reintors acolo. Casa are 85 de ani si schimbam conductele de canalizare. Credeti-ma, nu e deloc simpatic dupa 2 zile fara apa, in iulie. Si mai avem 3 !

Daca faci 5km, stanga-dreapta fata de drumuri europene, dai de tara veche, unde oamenii abandonati de conducatori traiesc fara canalizare si fara bani.
Cu apa, se descurca cum pot. Cand da Dumnezeu prea multa, apare si cate un politician, cu cizme sau balerini albi, sa manance si el o fasole. Din pacate nu e o gluma.

Iar copii unor prieteni, studenti mari, sunt la Adam-Clisi si la situri de cultura Gumelnita. Readuc la viata istoria antica si comuna primitiva, din neolitic.

Pai ce va ziceam. Traim in tara tuturor posibilitatilor.
Iar pozarii fac HDR cu peisaje si nu vad nimic in jur.

Published on August 04, 2008. 3930 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives