en en | ro ro

Acuma vreau sa fiu Vlad Tepes.
Daca replicile veneau de un bolnav mintal, n-ar fi mirat pe nimeni. I se recomandau calmante.

Dar cel ce abera era insusi Latifundiarul din Pipera, apreciat de 30% din populatia tarii. Asa s-a exprimat marele Filozof Gigi Becali, dupa meciul pierdut la Bistrita, unde nervii jucatorilor au cedat. Si de ce au cedat nervii jucatorilor ? Din cauza presiunii din partea conducerii clubului, venite de la Razboinicul Luminii Gigi Becali, cu berbeci de teapa lui Meme Stoica.

Nicolae Ceausescu nu a avut poate jucarii cand era mic. Si ii placea, ca presedinte, sa se joace. Sa demoleze orase si sate reale. Sa foloseasca la parade oameni vii, ca soldatii de plumb.
Iata ca apare un alt Mare Filozof, Fotbalist, Oier, Politician, Razboinic. Sa-i concureze memoria celui care a fost cel mai mare Conducator (Der Fuhrer), Arhitect, Miner, Vizionar si Carpaci.

Colindatorii ies cu steaua de Craciun. Becali face politica cu Steaua zilnic.
Racheta Gigi a fost lansata de la rampa de gunoi OTV. Acum apare zilnic peste tot. Spumega la gura, da bani in direct, vorbeste in dodii. Dar este chemat non stop. Face rating, spun realizatorii.

"Asta e Tata lu' tarisoara noastra, Romanica noastra fotbalistica. Carele noi nu gandim ci muncim. Becali reprezinta cu varf si indesat mentalitatea romanului azi : smecherie, furtisag, badaranie, aroganta, Moralitate de opereta. Da' merge. Nu a mai vazut Ioropa asa ceva !"

Personaje paranoice au succes la romani verzi. Gheorghe Funar, Vadim Tudor, personaje strans legate de neuro-psihiatrie, care au fost hopa-miticii lui Ion Iliescu, sunt eclipsati de noul hopa-mitic, acum pe Val.

Lasati-i si pe ei sa se joace. De-a Mihai Vitejii si Razboinicii Luminii.
Dar nu le dati mai mult credit, decat merita.
Mihai Eminescu spunea : Ce e Val, ca valul trece.

Published on May 08, 2006. 3902 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives