en en | ro ro

Canon anunta un model de sport cu calitati imbunatatite : Canon D1, Mk3. Fotografii, facute cu el, apar pe site Canon la :
http://web.canon.jp/Imaging/eos1dm3/eos1dm3_sample-e.html
Un aparat pentru fotografii de reportaj ? Probabil de foarte buna calitate. Problema este ca pentru a atrage atentia, firma a facut si excese. Cineva intreba de ce nu poate face poze atat de impresionante, cum face fabricantul. Pentru ca este o mare disproportie de mijloace.

Afirm ca poza sample 3 este facuta ca in studio. Descarcati imaginea.
http://web.canon.jp/Imaging/eos1dm3/html/eos1dm3_sample3-e.html

Peisajul desertic este luminat din dreapta locului in care apare motocicleta. Cerul devine mai inchis in stanga, in zona care nu reflecta direct sursa de lumina. Cei care au filtru de polarizare cunosc acest fenomen.
Pe motocicleta lumina vine din stanga, nu destul de sus, ca intr-un studio. Pe motocicleta apar umbre de lumini speculare, stralucitoare, care lipsesc din peisaj. Umbra ei nu apare deloc. Sa zicem ca a cazut in afara imaginii, desi nu era cazul.

Ca motocicleta sa sara, avea nevoie de viteza. Care roata este motoare, cea cu lant din spate; surpriza : spitele ei sunt absout imobile pe fisierul mare, doar roata din fata are spite in miscare usoara.
Poate aveti o alta explicatie. Halal reportaj. Canon este cunoscuta pentru subterfugii de marketing. Nu am nimic cu Canon, aparatul este poate exceptional.

Raspunsul exact ar fi cam asa :
Cateva flashuri 580 EX-TTL, cu pulsatie, montate in baterie pe un support fix.
http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=NavBar&A=search&Q=&ci=4658
Cosmin Bumbutz spune ca erau macar 3 bucati. Nici lui nu i se pare corect sa folosesti asa ceva la promotia unui aparat dinamic. Si sa nu o mentionezi. Desi in exif apare : Flash function present.


Published on February 23, 2007. 4015 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives