en en | ro ro

Asa apar oficialii romani din Ministerul Turismului care au platit o emisiune de reclama, pilotand echipa americana, cu efect invers.

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=18268&art=44040&cHash=fecaa1a14a

Pentru oameni civilizati, gastronomia este o problema de cultura. Cei care calatoresc curent vor sa descopere lucruri noi, sa aprecieze obiceiurile traditionale ale locului. Nu vor sa li se vopseasca in culori tipatoare propriile lor sarbatori.

Oficiali romani, numiti pe criterii tulburi, sunt ingroziti de realitate. Insista pentru locurile unde s-au simtit ei bine, in localuri cu fitze, unde au mancat pe banii patronilor, in contul unor avantaje mai mult sau mai putin legale.

Echipa No Reservations de la Travel Channel s-a simtit manipulata. Anthony Bourdain a ripostat : Sa descriu Romania ca o tara prietenoasa?
Nu merge. Am fost in peste 50 de tari. Pe o scara a ospitalitatii, cu hoteluri mizere, restaurante cu chelneri argatosi, Romania nu intra in primele 40 !

Descoperim mentalitati paguboase. Romani care nu mai tolereaza realitatea de care sunt ei responsabili, decat fardata grotesc. Ei bine, strainii nu vor asa ceva. Mititeii la Botul Calului le-au placut americanilor, scena a fost filmata in protestele oficialilor romani.

tot%20micii.jpg

I-au impresionat desigur si cimitirul din Sapanta si Maramuresul. Romania autentica, intolerabila pentru oficialii nostri intru demolarea turismului, ar fi dat o emisiune pozitiva.

Aflam ca Romania are priza la straini, in ciuda eforturilor stupide ale Specialistilor incompetenti, care viseaza la petreceri cu Dracula, platite de altii.
E nevoie de alti oameni in turism, mandri ca sunt romani, si alte localuri in care sa se simta bine oricine, nu doar proaspetii imbogatiti.
Nu stiu daca vom avea asa ceva inainte de intrarea in spatiul euro.

http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/794374/POSTELNICU-Cu-mititeii-inainte/

Postul de televiziune Travel Channel va difuza din nou, luni 10 martie, acest episod realizat in Romania. Vizionare placuta !

http://www.romanialibera.ro/a119416/no-reservations-romania.html

De cand am adus expozitia nu mai am destul loc. Doresc sa fac cadou un aparat de marit Krokus, putin folosit, unui tanar bucurestean, interesat sa-l ia sa il foloseasca.

Published on March 06, 2008. 4121 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives