en en | ro ro

Charles Darwin a intuit din Galapagos legea de baza a Evolutiei, selectia naturala. Cartea lui Originea Speciilor 1859, a facut scandal. Nu suntem rude cu maimutele, s-au indignat puritanii. Legea evolutiei explica cum cele mai bine adaptate organisme supravietuiesc si se inmultesc. Trasaturile lor devin comune la generatiile viitoare. Apar adaptari si specializari la mediu.
In opozitie, selectia artificiala incurajata de om, mentine trasaturi dorite de cel ce creste animalul, fie vita de carne, caine, sau porumbel calator. Aceste caractere i-ar fi daunatoare in libertate.

Eugenia este o Filozofie sociala, care promoveaza Imbunatatirea ereditatii umane. Cei cu asemenea idei sustineau : vrem sa obtinem semeni mai frumosi, mai sanatosi, mai inteligenti. Eforturile lor au cuprins si justificat discriminarea, sterilizarea fortata si genocidul.
Abuzurile naziste sunt cunoscute.

Comunismul seamana cel mai bine cu nazismul. Doar ca justificarile lui suna mai bine.
Din 1990 ducem un razboi cu mentalitatile invechite, de a pastra lumea facuta de comunism. Am avut conducatori, care au aparat comunismul cu strasnicie. Dar lumea a uitat ceva elementar. Partidul si Securitatea au fost vinovate, alaturi de actiuni criminale, de o incredibila prostie.
Romania a fost condusa 50 de ani, cu deplina incompetenta. Din greseala in greseala, spre victoria finala, era sloganul epocii. Promovarea in PCR se facea pentru prostie si delatiune, nu pentru merite.
Iar selectia artificiala isi arata si azi roadele. Politica Partidului Comunist s-ar rezuma simplu.
Gresea invariabil, precum Ieremia cu oistea in gard. Dorea sa i se ridice osanale pentru Maretele Realizari. A hotarat genocidul elitelor. Sa dispara cei capabili, sa oferim o noua sansa oamenilor nostri. A infiintat securitatea, bratul inarmat al pardidului, in acest scop.
Comunismul este puterea sovietelor plus electrificarea ! Sustinea Lenin, nascut Ulianov, mort nebun de legat. Comunismul a decis industrializarea fortata, cu urmari vizibile in falimentul actual al economiei fostelor tari din est, cu despadurire accelerata si cu catastrofe ecologice.
Cel mai mare dusman al Comunismului era termenul de comparatie. La capitalisti, unde este atat de rau, este mult mai bine ? De ce oare ?

Ceausescu, revenit din Coreea, a decis selectia Omului Nou, care nu are termen de comparatie. A a decis Sistematizarea, daramarea centrelor vechi, cu distrugerea memoriei colective. De la Piatra Neamt la Bucuresti, activisti cretini au facut exces de zel, demoland monumente istorice, sa poata construi noi ghetto-uri si piramide in cinstea faraonului comunist, megaloman.
Care din nenorocire, a reusit sa creeze si Omul Nou, cu creierul spalat.

Marile servicii secrete, mostenitoarele securitatii, erau presupuse moderne corpuri de elita.
Cazul Hayssam si scandalul Serviciilor Secrete au ridicat ceata si au lasat la vedere mizeria din Renumitele servicii. Incompetenti si profitori, prosti si ingamfati, care-si urmaresc doar interesele. Ce sunt Patria si Onoarea ? 2 articole bune de comercializat, pentru unii membri SRI.

Efectul de papusari si manipulatori ai societatii, al urmasilor securitatii, criminale si inepte, trebuie sa inceteze. Indiferent de trecut, vor ramane doar cei care stiu sa faca lucrurile bine.
Iar ceilalti vor trebui sa dispara. Si intrarea in UE ii condamna, pe termen relativ scurt.

Si in fotografie, selectia artificiala duce la rezultate care nu stau in picioare in viata adevarata.

Published on July 25, 2006. 4124 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives