en en | ro ro

Doar cateva poze, dar interesant comentate de redactorul sef Chris Johns :

http://ngm.nationalgeographic.com/video/player#/?titleID=6155377001&catID=1

Iata fotografia facuta cum o vad si eu, ca o impartasire a experientelor personale. O interpretare personala si inspirata a realitatii duce la rezultate uluitoare. Un punct de vedere personal vizibil original si perseverenta in urmarea proiectelor proprii, acest tandem este numit viziune de criticii buni.

De fapt ce te intereseaza sa faci ? Aici este partea cea mai grea, incepatorii ar vrea sa faca de toate. Sa castige multi bani, ascultand ordine sau nu stiu cum, dar sa aiba si un enorm succes.
Punctul de vedere personal este caracterizat de felul in care percepi diferit lumea din jur. Atat timp cat incerci sa-i imiti pe altii nu ajungi nicaieri.
Ai adoptat pozitia giruetei. Te iei dupa vant. Prea multi cred ca succesul vine din aplicarea sistematica a unor retete rancede. Si se inseala.

O idee, la prima privire nastrusnica, ar fi sa nu fotografiem deloc o vreme, cateva luni, pana ne apuca dorul si ne dam seama. In toata aceasta perioada, sa ne gandim ce ne intereseaza intr-adevar. Si cum ne-ar place sa iasa in fotografie.

Subiectul nu este atat de important la calitatea fotografiei, desi poate fi decisiv in vanzarea ei. Convergenta intre calitatea luminii potrivita evolutiei subiectului si redarea cat mai graitoare, de i se spune pompos compozitie, cu o abordare proaspata, sunt factorii care sustin fotografia.

Published on January 14, 2009. 4066 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives