en en | ro ro

Stenogramele reprezinta imoralitatea politica, un manual de practici perverse la guvernare. Teoria PSD, ca acele stenograme ar fi o facatura, pare infirmata de realitati.
Pentru reala curatenie in PSD, se puteau folosi stenogramele. Ar fi fost normal ca conducerea PSD sa profite de ele si sa faca acest lucru.
Dar dl.Geoana ramane solidar cu eroii stenogramelor. Se spune ca bunele lui intentii ar fi reale, dar se lovesc de vechi structuri si de interesele lor.
Presedintele PSD, dl.Geoana e diplomat. A negat autenticitatea stenogramelor. Dar a lasat o portita de iesire.
"Este in sarcina celor care fac aceste acuze sa demonstreze ca aceste stenograme exista. Daca exista, sa aflam cine le-a facut. Si sa fie trasi la raspundere cei vinovati." Interesant, numai cei care au inregistrat ar fi vinovatzi.
Nu sunt vinovatzi cei care au facut trafic de influentza si abuz de putere, nici cei care au obstructionat sistematic justitia. Din punctul de vedere PSD, este vorba de transcrierea incorecta a unor inregistrari ilegale.

PSD curat murdar.jpg

Poate ca au venit niscaiva extra-terestri, care le-au montat microfoane Philips.

Evident, stenogramele sunt reale.
In prima clipa, credeam ca altii ca sunt plasmuite.
Dar cine a vazut site original, a vazut si volumul de o mie de pagini. Cine putea sa inventeze asta. Cateva pagini, sub o suta, ar fi putut fi contrafacute in luni. Nici cel mai bun scriitor din lume nu putea compune, la asemenea debit, o literatura atat de credibila. In care sa ii recunosti din cateva cuvinte pe protagonisti. Aici realitatea depaseste fictiunea.
Dialogul se potriveste cu realitatea politica, prea fidel sunt redate stereotipurile verbale, personajele sunt prea credibile, naratiunea este autentica.

Si o idee simpla. Imaginea PSD a ramas de partid compromis, corupt.
Sa scape de eticheta ar fi simplu. Daca stenogramele ar fi false, orice jurist cu scaun la cap ar da in judecata ziarul care le-a publicat pe 998 pagini. Ar castiga usor, daca face dovada ca sunt false. Numai daca nu poate, nu deschide actiune judecatoreasca. Oare de ce nu se poate?

Pentru ancheta juridica ar fi insa nevoie de fapte penale dovedite, nu de vorbe, fie ele scrise si nesemnate. De probe concrete, reale, foarte greu de obtinut. Halal curatzenie.

Published on August 22, 2005. 5081 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   » April 2024  (0)
   » March 2024  (0)
   » February 2024  (0)
   » January 2024  (0)
   » December 2023  (2)
   » November 2023  (0)
   » view full archives