en en | ro ro

La Bucuresti, traim intr-un oras care este exceptie din toate punctele de vedere. Nu este iubit de majoritatea bucurestenilor. Au fost dezradacinati sa ajunga in el.
Oameni fara caracter au venit aici, care au facut orice compromisuri ca sa se capatuiasca. Urmasii lor au mostenit respingerea instinctiva a orasului pe care nu-l inteleg. Tineri care cauta modele in capitalismul salbatic de consum ii admira pe fii proaspetilor imbogatiti, in majoritate provenind din acei venetici, pentru ca pot cheltui oricat. Uneori fac concursuri cine poate cheltui mai mult pe zi.
Banii le vin de la Shubrezi, care de multe ori absorb, favorizati, banii publici.

Pentru ei masina este simbolul puterii si opulentei. In timp ce casa nu face bani in ochii lor. A fost obtinuta din bani nemunciti.
Trebuie demolata, sa se construiasca un bloc urat cu cat mai multe etaje.
Se vor castiga maldare de bani cu care ar putea lua si alta masina, mai mare, mai scumpa si mai puternica, sa le confirme pozitia de cheltuitori de varf.

Vad din ce in ce mai des super-masini, uneori nefolosite cu lunile.
In randul beizadelelor locale sunt acum mai la moda automobilele scumpe englezesti, cu bord din lemn de nuc si tapiterie din piele fina.

DB11%20murdarisim.jpg

Aston-Martin este firma de motoare de sport, infiintata de Lionel Martin, sa concureze la Aston Clinton hill. DBx a devenit celebru din filmele cu James Bond.
Lagonda este alta serie de modele a firmei A-M, avand cel mai scump Shooting Brake.

http://www.skinz.org/cars/aston-martin-wallpapers.html

Jaguar este denumirea incepand din 1945 a firmei Swalow Sidecars.
Cabrioletele elegante au facut faima Jaguar. Desi modelele Jaguar nu aveau atata putere precum concurentele lor, inventia franei pe disc le-a facut imbatabile 2 ani de zile.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jaguar_Cars

Din 2008 Jaguar-Daimler a fost cumparat de la Ford de firma indiana Tata. Si nu mai stiu cat de interesant este sa te fudulesti cu masini anglo-indiene.

Bentley nu are nevoie de prezentare. Si fostul prim-ministru a renuntat la Citroen, pentru o masina mai macho si mult mai scumpa. Pana si site-ul lor este special.

http://www.bentleymotors.com/default.aspx

MG si Mini-Cooper sunt, prin comparatie, mult mai proletare.
Nu regasesc nici B-68 VDM, din colectia Mercedesuri 500 Prapadite ale primarului care este, renumitul aspirator de bani publici, Vanghelie Dan-Marean, sef al PSD Buc.

Published on July 11, 2009. 5448 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives