en en | ro ro

Am fost de curand cu straini prin oras. 2 englezoaice tinere se exprimau referitor la toaletele romancelor semi-dezbracate : They look bitchin'.
M-am intalnit ieri cu cel mai bun prieten din facultate in magazinul Unirii. Este arhitect de succes la New York, venit in trecere cu sotia si fiica. Aveau aceeasi parere. Prea cald, desigur. Dar multe fete, tinere sau nu, se imbraca de parca ar dori sa isi negocieze farmecele pe loc.

Exact ca niste curve profesioniste.
Pe aeroportul din Roma, am vazut 2 asa-zise stele romance. Se purtau si mai rau. Imbracate cu piese distonante, discutau tare in romano-italiana termenele in care urmau a fi platite.

Am vazut la Paris, prostituate facand trotuarul. Mai multe pe jos si doar una in Ferrari. Nu este deloc recomandabil sa le pozezi, daca nu platesti. Sunt reticente si cu pesti foarte agresivi.

fille%20de%20joie%20scooter.jpg

Dar nu sunt imbracate mai provocator decat romancele amatoare.
In statia de metrou de la Universitate, la ora 14h, gasesti 2-3 fete imbracate si mai sugestiv. Ce sa mai zic de unele emisiuni TV, sau aparitii benevole in tabloide, ca sa capete notorietate. Nu haina il face pe om, ci propria purtare. Revolutia sexy a lipsit in 1970 si e recuperata tardiv. Sunt liceene care se duc la Mall, sa fie vazute, mai ales iarna. Dar altele aleg direct pagina 5.

http://www.libertatea.ro/index.php?section=home&screen=fata_5&gid=1863

Desi exista example de succes mondial, se pare ca romancele supraliciteaza exagerat. Sa isi vanda farmecele, pe cat mai multi bani, a devenit idealul suprem al fetelor fara multa minte. Nu pot reusi toate, asta este sigur.

Published on August 23, 2007. 4040 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives