en en | ro ro

Teoriile despre comunism le suna bine tinerilor frustrati, educati in societati bogate. Dar ce ar fi comunismul ? O utopie bazata pe 3 suporturi, fara sanse de a se realiza vre-odata :
1. Toti oamenii sa fie egali, iar cei care nu sunt, sa fie de acord cu asta. Si in tara si in afara.
2. Economia inchisa beneficiaza de o cascada de genii si merge mai bine decat cea mondiala
3. Niste oameni perfecti pun acestea in aplicare si totul merge ca pe roate.
Pentru pasionati de utopii, comunismul e Raiul pe pamant, visul Luminos al intregii omeniri. Nu ii intereseaza realitatea. Pana acum au fost niste nemernici, ce au intinat idealurile luminoase ale comunismului, sustin ei.

Ce se intampla de fapt ? Aventurieri fara scrupule se alatura ideii revolutionare si fac vid in jur. Ajunsi la putere, deturneaza idealul in folos propriu, transformand tara in lagar de concentrare. Fara exceptie, asa s-au desfasurat lucrurile.
Exemple tipice sunt Stalin, Mao si Pol-Pot, calaii popoarelor. Numarul lor de victime e evaluat la zeci de milioane de morti in propria tara.

Tarul Nicolae al 2-lea, al Rusiei, era pasionat de fotografie. Facea poze romantice cu peisaje luminoase si cu familia lui. Din 1992, arhivele KGB au putut fi consultate, contra-cost. In 1993 a aparut un articol intr-o revista engleza. Am reprodus poza, facuta de el, celor 4 fetite.

reproduc%20fetele%20Tarului.jpg

Lenin, Geniul cu frunte inalta si Ochi luminosi, a ordonat : Intreaga familie a tarului sa dispara ! Sa nu ramana nici-o urma pe fata pamantului. Ordinul a fost executat cu exces de zel. Fetitele au fost violate, apoi impuscate, cadavrele mutilate au fost aruncate in var nestins. Nu mai citez atrocitati ; cine doreste, gaseste detalii pe Net.
Comunismul incepe invariabil cu nenumarate asasinate, inclusiv copii si femei. Continua cu distrugerea sistematica a economiei. Se termina cu dictatura unui dement, care lasa un dezastru in loc.
Asa o fi Raiul pe pamant ? Depinde pentru cine. Cum zicea Lenin ? Comunismul e electrificare, plus puterea sovietelor, dictatura proletariatului.

Tara noastra este condusa, inca, de activisti si oameni ai securitatii.
Am ramas sub dictatura mitocaniei. Reprezentantii proletariatului erau recrutati pe aceste criterii : prost crescuti si fara scrupule. Cum se vede in filmele cu mitocani, palinca si caltabosi. Pentru ca veni vorba. Pot fi Linsati Mediatic 2 oameni cinstiti, care vorbesc civilizat ? Nu cred ca ar fi usor.

Published on October 12, 2007. 4095 views. 0 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives