en en | ro ro

Una dintre emisiunile mele preferate la Tv este Top Gear, pe Discovery. In care 3 tipi, Jeremy C, Richard H si James M. fac prostii cu masini scumpe, in cadrul unui pariu aiurit, cu Stig ca arbitru. Si isi duc gandurile la capat, fiecare in alt fel. Jeremy mai strica masini fortandu-le.

La fizic, cu el as semana, la comportare mai putin.

http://www.yourdiscovery.com/tv-schedule/?type=series&country_code=RO&channel_code=DROM-RO&series_id=182245

Pragmatic, Richard iese de multe ori castigator alegand calea naturala. James adora masini clasice, face optiuni ciudate. O emisiune BBC simpatica, mereu surprinzatoare.

Noi ne-am trezit cu un pensionar nou. Intr-o zi rece de iunie sotia a fost la cumparaturi cu masina. A uitat ceva. Cand sa plece din nou, a observat ca Skoda Fabia « miauna ».

O pisicuta se incalzea de la motor. Au trecut 2 saptamani si face numai prostii.

Sotia a dorit sa o pozeze. Dar nu s-a lasat. Am incercat si eu. Intai cu aparat Dslr, mai mare decat ungherele unde se baga pisicuta. Pisicul de 6 saptamani nu sta nici-o clipa.

Are o mobilitate exceptionala. Se poarta ca o veverita si se joaca cu tot ce exista. Daca am vazut ca nu merge, am adoptat tactica Top Gear : am improvizat, luand aiureala sotiei.

 

Pus pe mode food (distante 15-50cm), am facut 200 declansari fara vizare cu micul Optio, multe cu mana contorsionata. Si am sters 175, aiurea. Puteam pastra si numai 5.

Dar erau acolo inca cateva poze amuzante.


Locul favorit al pisicului mic este in cais. Acolo face gimnastica si respira aer curat.

Pozele cu Dslr sunt clare, pe fisiere mari, dar nu sunt atat de deosebite /dinamice. Si au probleme cu AF sub 30cm. Pana la urma cel mai potrivit aparat pentru pozat un pisic foarte mic, este tot unul mic.

Pisica veterana, Ieduta, e indignata.  Nu numai ca « ciudatenia » mica e mai mangaiata. A aparut si un motan, care intra pe geam noaptea si ii infuleca mancarea. Asa ca am coborat plasa de tantari acolo, ca sa il opreasca pe intrus.

In 4 luni de cand ne-a disparut cainele, curtea a fost invadata de pisici. Poate vom adopta si un catel, sa oprim asaltul motanimii romane.

Cum spuneam, la probleme speciale trebuie gasite raspunsuri potrivite.


Published on July 04, 2011. 4202 views. 2 comments

Add comment
*
*
*
the fields marked with (*) are compulsory
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   » August 2019  (0)
   » July 2019  (0)
   » June 2019  (0)
   » May 2019  (0)
   » April 2019  (0)
   » March 2019  (0)
   » view full archives