en en | ro ro

Dl.A.Barsan are un rol benefic in dezvoltarea fotografiei si cunoasterea capitalei. Printre initiativele sale remarcabile e si concursul “Ziua Fotografiei de Strada”. Editii viitoare ale acestui concurs vor avea un efect deosebit, in caz de succes. Stradaniile sale nu au deocamdata echivalent in priceperea candidatilor, sau in imaginile depuse la.

Pe http://www.streetphotography.ro/

90% din pozele inscrise nu apartin temei. Sunt de regula poze Pe strada, nu fotografii de strada, cu viata necunoscutilor in spatiu public. Inscrise in speranta ca poate au succes, acestea sunt un balast insuportabil in vizionarea galeriilor. Va trebui facuta o preselectie severa. Putea fi evitata in conditii civilizate, limitand posibilitatea la inscriere a 3 poze de persoana. Sau solicitand taxe progresive la alte 3 poze suplimentare.

Ar trebui afisat si un angajament al autorului. Unde garanteaza ca in fotografiile proprii apar necunoscuti si este de acord sa fie descalificat daca se dovedeste ca nu sunt asa.

Ii simpatizez si pe dl.D.Moruzan si dna.M.Momanu,

http://www.streetphotography.ro/index.php/14-sample-data-articles/77-s100 si

http://www.streetphotography.ro/index.php/14-sample-data-articles/78-g1x

Desi mult peste media celor din concurs, fotografiile lor nu ar avea sanse la premii. Sunt facute prea tarziu, din spate, de departe. Personajele din cadru nu au nici-o relatie. Tot poze pe strada sunt. Au dreptate ca aparatul mic si comod are aport, insa decisiva este anticiparea autorului, bazata pe interes, cunoastere si intelegere. Nu am nimic cu ei, Doamne fereste.

Cautam doar un termen de comparatie accesibil, dar sigur insuficient.

Si in fotografie, un limbaj in imagini, ca sa captezi atentia altora este necesar sa ai ceva interesant de spus. In cazul unei prezente plictisitoare, iti pierzi sigur interlocutorul. Firma care da premiile ar aprecia ca acestea sa fie oferite unor imagini care capteaza puternic atentia. Daca nu exista asa ceva, unele premii ar putea sa nu se acorde.


Published on August 27, 2012. 5385 views. 14 comments
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   September 2021  (0)
   August 2021  (0)
   July 2021  (0)
   June 2021  (0)
   May 2021  (0)
   April 2021  (0)
   » view full archives