en en | ro ro

In 1994 cred, fiind primar Halaicu in Primaria Bucuresti, a sosit primarul Philadelphiei la o vizita protocolara. Au schimbat amabilitati. Peste 4 zile, era o sedinta la primar cu arhitectii sefi. A intrat americanul in tromba si a facut cateva observatii remarcabile.

CH si CE mi-au povestit ambii, cu lux de amanunte. Le-a spus ca Bucurestiul are prea multe probleme, nerezolvate de zeci de ani. El identificase 47 probleme importante diferite. Intr-un mandat de 4 ani, nu poti rezolva mai mult de 2 ! Trebuie stabilite prioritatile precise, fondurile necesare. Si urmarita rezolvarea lor. Considera un mare pericol dispersarea fondurilor in toate directiile. Asa nu rezolvi nimic !

Si din pacate, a avut dreptate.

Grosul banilor au fost cheltuiti pe prostii clientelare. Acest lucru este valabil pentru toata tara. Lucruri importante, nerezolvate in decenii, au fost mereu amanate. Nu avem bani. Le carpim ! Desi asa este mult mai costisitor si nu rezolvi nimic, raman de proasta calitate. O tinta precisa, urmarita cu tenacitate asigura coeziunea echipei.

De altfel, cand te lupti pentru ceva, in care crezi cu adevarat, te schimbi si tu in bine. Te ajuta sa iti schimbi optica si responsabilitatea personala.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/despre-voluntariat-sa-strangi-gunoi-e-foarte-distractiv-895506.html

Vei sti sa conduci cand vei invata sa te feresti de prosti. Nu cand vei sti doar legea. Cum se exprima filozofic profesorul de conducere auto al lui Dan Puric.

A propos, care sunt prioritatile dvs in viata sau arhitectura, fotografie, orice altceva ? Doar tinte precise si urmarite cu tenacitate si perseverenta vor putea fi atinse.


Published on January 22, 2011. 25024 views. 1 comment