en en | ro ro

Vom serba 50 ani de la absolvirea facultatii de arhitectura. Nu mai suntem la prima tinerete, am implinit 18 ani pentru a 4-a oara.

Rezistenta fizica s-a redus, intelegerea problemelor complexe inca nu. In 2014, Dr.Lumpan imi solicita parerea privind zona Matache.

A urmat o filmare in 2015. O puteti urmari la adresa:

https://www.youtube.com/watch?v=zwVybZg67R4

Este foarte convergenta cu cartea care-mi apare in primavara. Ii multumesc lui Dragos pentru amabilitate, intelegere si pricepere.

Citand un bun prieten, administratia locala pune in practica numai variantele cele mai “interesante” din punctul ei de vedere, nu pe cele mai favorabile pentru oras.

Cu imaginile e cam la fel. Rar fotografile cele mai bune se potrivesc proiectului, cartii, etc. Numai intr-o expozitie larga le poti folosi. Voi da ca exemplu:


1983 o Dacie trecea pe str.Galati, acum V.Lascar. Am facut 2 clisee, spre colt cu Luminei, primul, al doilea spre colt M.Eminescu, spre libraria St.Iosif, devenita in 1990 «Sarpele Rosu».


Prima este potrivita in carte. A doua mi se pare mai interesanta ca fotografie.

Am descoperit un mare pasionat al evolutiei orasului Bucuresti. Pentru mine a fost o surpriza foarte placuta. Medicul( !) G.G. va contribui cu materiale proprii pe acest site.


Published on October 28, 2017. 5330 views. 0 comments